canım inşeallah hamişsin.sende yine belirtivar bene oda yoktu.sadece yorgunluk adet gunumegibi sol kasıkta batma gibi bir şey hiç böyle şey olmamiştı am umutlanmak istemiyorum.yarını bekliyorum gelsede test yapsam .[/QUOT
canım inşallah aynı anda güzel haberler veriririz birbirimize. kiminde belirti olmuyormuş yedinci haftalara kadar,kasıkta batma bende de oluyor anneme dedim oda acaba yerini mi arıyor dedi iyice umutlandırdı beni🙂 takmamaya çalış elde değil ama sürekli dua et önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması canım. Allahım senin ve benim gibi isteyenleri sevindirir inşallah.
gunaydın canım.amiiiiiiin ne guzel yazmişsın. birazdan beta hcg yaptırmaya gidiyorum.canım inşeallah hayırlı haberler veririz benimde annem öyle söylüyor diyorki bende hamıleykn bir şey hiss etmiyordum.canım inşeallah hamişsin.sende yine belirtivar bene oda yoktu.sadece yorgunluk adet gunumegibi sol kasıkta batma gibi bir şey hiç böyle şey olmamiştı am umutlanmak istemiyorum.yarını bekliyorum gelsede test yapsam .[/QUOT
canım inşallah aynı anda güzel haberler veriririz birbirimize. kiminde belirti olmuyormuş yedinci haftalara kadar,kasıkta batma bende de oluyor anneme dedim oda acaba yerini mi arıyor dedi iyice umutlandırdı beni🙂 takmamaya çalış elde değil ama sürekli dua et önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması canım. Allahım senin ve benim gibi isteyenleri sevindirir inşallah.
gunaydın canım.amiiiiiiin ne guzel yazmişsın. birazdan beta hcg yaptırmaya gidiyorum.canım inşeallah hayırlı haberler veririz benimde annem öyle söylüyor diyorki bende hamıleykn bir şey hiss etmiyordum.
hadi inşallah sevinçle dönersin canım. sıradaki hamiş sensindir belki. Ama yoksa da sakin ümitsizlğe kapılıp da yıpratma kendini. Gelecek bebişinin sana ihtiyacı var. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Aminnnnnnnnnnnnn İnşallahhhhh!!!! Mevlam büyük elbet bizlere de ana baba olmanın mutluluğunu tattıracak 😀 :bebeğim:Ayyy allah razı olsun saol. müjde deyince bile içim kıpır kıpır oldu. rabbim benim gibi isteyen tüm meleklerimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar,ne güzel yeni yeni haberler var. İnsanın içi ferahlıyor yazıları okuyunca.. Ben karışığım çok adetim gecikti ama hep gecikme olduğu için umutlanamıyorum. belirgin göğüslerin şişti ve acıyor ve her yanım şiş, adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor 5 gündür ama hala gelmedi. Acaba cesaret edip test yapsam mı? bunlar gebeli belirtisi olabilir mi? kafam karışık takmayım diyorum ama olmuyor.🙂
canım inşeallah hamişsin.sende yine belirtivar bene oda yoktu.sadece yorgunluk adet gunumegibi sol kasıkta batma gibi bir şey hiç böyle şey olmamiştı am umutlanmak istemiyorum.yarını bekliyorum gelsede test yapsam .
kızlar inş üçünüzün de melekleri göbişindedir🙂 hadi bakalım liste yeni hamiş bekliyor güzel haberler verip sevindirin inş bizi🙂Ayyyy kızlar inşallah bende 4 gün sonra soncumu alacağım çok heycanlıyım.
benim son adet tarihim14 nisan
aramıza hg canım eklerim tabi uğur getirir inş🙂beni de listeye eklerseniz sevinirm ...izmir öğretmen...🙂
canım aminnnn sana ve diğer kızlara da hayırlı cumalar allah tüm dualarımızı kabul etsn inş. maşallah siz de büyüyorsunuz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz de sizi öptük🙂günaydınnnnnn,
yeni gelen bir sürü arkadaş var, hoşgeldiler umarım tez vakitte hayırlısıyla kavuşurlar küçük meleklerine. Hamila kalan arkadaşlara da keyifli bir hamilelik diliyorum. En ufak birşey bile insanı nasıl korkutuyor hamilelik boyunca , zor dönemler geçirmiş biri olarak diyorum ki sağlıklı, sıhhatli, üzüntüden dertten uzak bir hamilelik geçirin inşallahhhhh.
Bu güzel ve hayırlı cuma gününde Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
herkesi çok çok öpüyorummmmm 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?