tşkler yağmurum aminnnn inş cümlemize.anam maşallah kuzucuğa, rabbim 6 yaşları 60 yaşları da nasip etsin sağlıcakla annesi🙂 foto çok güzel çıkmuş bu arada maşallah🙂
slm kızlar nasılsınız.bzde kızımla 8bucuk aylık olduk cok sukur suan herseyı guzel.kızlar sızden rıcam olcak.bu msjı gorunce ayetel kursi okurmusunuz 1 tane?? ne nıyetle okunuyosa ALLAH kabul etsın dermısınız sonunda? sadece bır tane okuycak kişi bası herkes okuyan okudum dermi lütfen hayır işidir.
slm kızlar nasılsınız.bzde kızımla 8bucuk aylık olduk cok sukur suan herseyı guzel.kızlar sızden rıcam olcak.bu msjı gorunce ayetel kursi okurmusunuz 1 tane?? ne nıyetle okunuyosa ALLAH kabul etsın dermısınız sonunda? sadece bır tane okuycak kişi bası herkes okuyan okudum dermi lütfen hayır işidir.
canımm allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun.ben emral isim değişti. kızlar 14,06,tarihinde saat 10:30da kızım doğdu ismi asya 2.800gr 47 cm boyunda. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.. hayat bundan ibaret olsa gerek. sizleri öpüyyoruzz
ben emral isim değişti. kızlar 14,06,tarihinde saat 10:30da kızım doğdu ismi asya 2.800gr 47 cm boyunda. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.. hayat bundan ibaret olsa gerek. sizleri öpüyyoruzz
ohh hadi gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün canım maşallah evinize neşe bereket getirsin asyacık🙂ben emral isim değişti. kızlar 14,06,tarihinde saat 10:30da kızım doğdu ismi asya 2.800gr 47 cm boyunda. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.. hayat bundan ibaret olsa gerek. sizleri öpüyyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?