merhaba kızlar,
hepinize iyi haftalar. Tecrübelik hamile ve annelere bir şey danışmak istiyorum. bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz? ben 18+0'ım sanki iki hafta önce sanki hissettim gibiydi ama sonrasında hiç bir şey hissedemedim. birde bulantım bu hafta çok arttı korkmaya başladım açıkcası :-(( bilgisi olan var mı?
kızlar slmlar nasılsınız 🙂) biz cok ıyıyız cok sukur 4 aya ayak basacagız nasıp olursa buyumeye devam yanı....
emralım gozun aydın cnm benım allahım analı babalı buyutsun...
cielim.... cnm gozun aydın oglusun oluyormus tebrık ederım ....bu arada bulantıların olur cnm bol su tuket sıcaklar bastırdıkca olur korkma....
tunacım darısı bıze bızde bır 6 aylık olsaydık bıran once ıgneler bıtseydı onlar ası oldukca ben cıldırıyom dayanamıyom aglamalarına oyyy sızede gecmıs olsun bu arada cnm benım .....testlerınınde temız cıkmasına cok sevındım
canım korkma bunda korkcak bişey yokbulantının olması tam tersine bebeğin sağlıklı olmasından kaynaklanıyor die duymuştum ama nekadar doğru bilmiyorum. canım 20 ve 22 haftadan sonra his edenler de var belki daha geç onun için endişe etme sen usg de görüyorsundur bebeğini zaten dr ihmal etme... allahım tamamaına erdirsin
merhaba kızlar,
hepinize iyi haftalar. Tecrübelik hamile ve annelere bir şey danışmak istiyorum. bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz? ben 18+0'ım sanki iki hafta önce sanki hissettim gibiydi ama sonrasında hiç bir şey hissedemedim. birde bulantım bu hafta çok arttı korkmaya başladım açıkcası :-(( bilgisi olan var mı?
canımcım panik yapma ben de ilk hamileliğim oldugu için epey geç hissetmiştim. 20. haftaydı sanırım ancak hissedebilmiştim. Merak etme ilerleyen zamanlarda sürekli hissettirecek sana kendini🙂
canım hiç kokma bulantılar arada olabilir ben de ilk 20 de hissetmştim az kalmış hadi hayırlısı🙂merhaba kızlar,
maşallah çınarıma abi oldu yaa zaman çabuk geçiyor meleğim zaten 6. aynıza ne kaldı🙂 sağol canım hepsi onların sağlığı için. tşkler şimdilik kapsül kullanıyoruz bakalım bugün bitiyor.kızlar slmlar nasılsınız 🙂) biz cok ıyıyız cok sukur 4 aya ayak basacagız nasıp olursa buyumeye devam yanı....
emralım gozun aydın cnm benım allahım analı babalı buyutsun...
cielim.... cnm gozun aydın oglusun oluyormus tebrık ederım ....bu arada bulantıların olur cnm bol su tuket sıcaklar bastırdıkca olur korkma....
tunacım darısı bıze bızde bır 6 aylık olsaydık bıran once ıgneler bıtseydı onlar ası oldukca ben cıldırıyom dayanamıyom aglamalarına oyyy sızede gecmıs olsun bu arada cnm benım .....testlerınınde temız cıkmasına cok sevındım
hayırlısı olsun tabi canm zamanı gelnce olacak inş ekliyorum.Tunacım ben 23 haziran da adet oldum umutlar gene öteki aya kaldı 🙁 muhtemelen gene 22 temmuz 23 temmuz gibi adet olurum allah benim gibi bekleyenlere sabır ve güç versin...Allaha emanet. fatos
oyy yerim ben seni fıstığım eklerim tabi maşallah sana🙂tunaa teyze benide güncelle 13+4 oldum .Adım da ATA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?