selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkk prensesimleeee bende doğum yaptım kızlar sezaryanlaa ve kızım oldu ismde nisanurr..evimize yeni geldik ve anca girebildimmm nete....
hayırlı olsun cnm yaaaa bak oldu olacak derken doğurmuşsn şükür🙂ALLAH analı babalı büyütsün.10.08.2012 epidural doğum yaptımmm..
huuuuhuhuhuuuhu ben geldim kimse yok.Anam çitosum buralarda ama nirdeeee.Çitosummm ayran içtik ayrı düştük valla bacım napıyosun nasılsn nerdesn gene tayin çıktı taşındın mı yoksam??özledim valla çok yaaaaaa🙁ama görüşemiyos eskisi gibi.Hiç boş vaktim yok inan hatta şimdi kalkıp yemek yapmam lazım Ahmet Burak'ı uyuttum ayağmda salladım da bi bakem dedim.Beyefendinn alttan 2 dişi çıktı şimdi üstten 4 tane daha geliyo mız mız ne gece uyuyo ne gündüz hiç rahat vermiyo yumuduk🙂fotosunu koydum teyzoşları görsün diye ama çok tutamıycam 1,2 güne kaldırırım biliyosunuz bnm eşimn bu konulardaki tavrını🙂yemeğimi falan yapaym inşallah uyanmazsa bnm yumoş gelirim sohbet ederiz.Hepinizi çooooooooooook mptm çitosummmm seni çok seviyom
canım hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende kısmetse yarın öğreneceğim, çok heyecanlıyım.🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?