ayşeden canım dilekdenizi için birtek sen yorum yapmışsın çok tşkler. şu an bebeği hala hastanede ama durumu iyi gidiyormuş şükür. bugün emzirebilmiş çok mutlu🙂 inş çok yakında kavuşurlar.
emll aramıza hg o konuda pek bilgim yok umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
a.özlem ve gece_kuşu kızlar sizin yeni tarihleri listemize ekledm inş bu son olur bebeğiniz yeniyılda size hediye gibi gelir🙂
yağmucuğum dişler gerçekten hamişlikte çok etkileniyor magnezyumunu ihmal etme yine de bir doktora git istersen belki zararlı olmayan bşyler önerir. çok geçmş olsun KİB.
Canım sağ salim bebeğini sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın inşallah, senin için dua edeceğim. Allah kolay doğum nasip etsin, sana ve tüm hamile olan kardeşlerimize.41 haftamız doldu ama hala bebeğim doğmadı allah nasip ederse cumaya kadar beklicez ve suni sancı deneyeceğiz ama hiç açıklık olmadığı için ve bebeğin başı kanala yerleşmediği için büyük ihtimal sezaryen olur diyor doktor lütfen bana dua edin olur mu allah cümle isteyene hayırlı normal ve kolay doğum nasip etsin inşallah...
canımm sanırım bebeğin şu anda sağlıkla kollarındadır🙂 benm oğlumda da suni sancı verilmişti yeterli açıklık olmayınca sezeryan olmuştum. senin için de inş kolay ve sağlıklı bir doğum olmuştur Allah gönlüne göre vermiştir inş. canım güzel haberlerini bekliyoruz.41 haftamız doldu ama hala bebeğim doğmadı allah nasip ederse cumaya kadar beklicez ve suni sancı deneyeceğiz ama hiç açıklık olmadığı için ve bebeğin başı kanala yerleşmediği için büyük ihtimal sezaryen olur diyor doktor lütfen bana dua edin olur mu allah cümle isteyene hayırlı normal ve kolay doğum nasip etsin inşallah...
Canım sağ salim bebeğini sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın inşallah, senin için dua edeceğim. Allah kolay doğum nasip etsin, sana ve tüm hamile olan kardeşlerimize.
çok şükür 13.02.2013 saat 16:10 da kızımı normal doğumla dünyaya getirdim 3,500 gram çok sağlıklı bir bebek allah cümlesine kolay doğumlar nasip etsin hepinize dualarınız için teşekkür ederim allah ümle bekleyenler kolay doğumlarla meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallahcanımm sanırım bebeğin şu anda sağlıkla kollarındadır🙂 benm oğlumda da suni sancı verilmişti yeterli açıklık olmayınca sezeryan olmuştum. senin için de inş kolay ve sağlıklı bir doğum olmuştur Allah gönlüne göre vermiştir inş. canım güzel haberlerini bekliyoruz.
sağol canım allah razı olsun aldım kucağıma meleğimi çarşamba günü sağlıkla yanımda inşallah tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlar benim gibi kolay bir doğumla bebişlerine kavuşur...
çok şükür 13.02.2013 saat 16:10 da kızımı normal doğumla dünyaya getirdim 3,500 gram çok sağlıklı bir bebek allah cümlesine kolay doğumlar nasip etsin hepinize dualarınız için teşekkür ederim allah ümle bekleyenler kolay doğumlarla meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?