H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Aman nazar değmesin
1.unıca....................temmuz hamişi 36 haftalık hamiş OĞLAN
2.denizzzz...................eylül hamişi 27 haftalık hamiş CİNSİYET?
3.hazan_11.................eylül hamişi (2. bebeği) Antalya 27 haftalık hamiş OĞLAN
4.debie.................aralık hamişi 13 haftalık hamiş
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim acaba?
LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA BİR DEĞİŞİKLİK VARSA VE BEBEKLERİNİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLUNCA LÜTFEN BELİRTSİNLER EKLERİZ.
Beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...
-alara-e.....................13 ocak ???
-ayşeden...................???
-kayıtsız üye ella.................???
-gece_kuşu.............18 şubat ???
-a.özlem.....................21 şubat ??? Bursa 20 yaş Sağlık memuru (Tıbbi sekr
-ayşegül&ramo................7 mart İzmir 22 yaş
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni yani beklenen adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
merhaba gamze abla bende geldim tekrardan yeni nicklimle benide listeye ekleyebilirsin 9+3 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Aman nazar değmesin
1.unıca....................temmuz hamişi 36 haftalık hamiş OĞLAN
2.denizzzz...................eylül hamişi 27 haftalık hamiş CİNSİYET?
3.hazan_11.................eylül hamişi (2. bebeği) Antalya 27 haftalık hamiş OĞLAN
4.debie.................aralık hamişi 13 haftalık hamiş
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim acaba?
LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA BİR DEĞİŞİKLİK VARSA VE BEBEKLERİNİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLUNCA LÜTFEN BELİRTSİNLER EKLERİZ.
-alara-e.....................13 ocak ???
-kayıtsız üye ella.................???
-gece_kuşu.............18 şubat ???
-a.özlem.....................21 şubat ??? Bursa 20 yaş Sağlık memuru (Tıbbi sekr
-ayşegül&ramo................7 mart İzmir 22 yaş
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni yani beklenen adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
Ayşecim hoşgeldin burası birçok kişiye uğurlu gelmesine rağmen boşaldı inşallahh hamişler çoğalır listemiz renklenir 🙂merhaba gamze abla bende geldim tekrardan yeni nicklimle benide listeye ekleyebilirsin 9+3 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....
inşşş inşş canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz🙂tuna ben olayım 5. numaranın sahibi benide at artık şu listeden hamile listesine terfi ettirrr
mrb ayşeciğim tekrar seni burda gördüğüme çook sevindim🙂 hem de hamiş hem de ikizz🙂 hep gel bekleriz. maşallah allah tamamına erdrsn ekliyorum tatlım öptümm.merhaba gamze abla bende geldim tekrardan yeni nicklimle benide listeye ekleyebilirsin 9+3 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....
Ayşecim hoşgeldin burası birçok kişiye uğurlu gelmesine rağmen boşaldı inşallahh hamişler çoğalır listemiz renklenir 🙂
amin gamze ablacım darısı isteyen herkese inşallah rabbim çifter çifter versininşşş inşş canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz🙂
mrb ayşeciğim tekrar seni burda gördüğüme çook sevindim🙂 hem de hamiş hem de ikizz🙂 hep gel bekleriz. maşallah allah tamamına erdrsn ekliyorum tatlım öptümm.
kızlar amelıyat oldum olurda szıdede bole bısı çıkarsa hemen amelıyat olun korkulacak bısı yok
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Aman nazar değmesin
1.aylinibrahim13..................nisan hamişi 42 haftalık hamiş KIZ
2.yakışıklım.....................mayıs hamişi son adet 1 mayıs Konya Hemşire 41 haftalık ham KIZ (Ayşe♥)
3.unıca....................temmuz hamişi 33 haftalık hamiş OĞLAN
4.denizzzz...................eylül hamişi 24 haftalık hamiş CİNSİYET?
5.hazan_11.................eylül hamişi (2. bebeği) Antalya 24 haftalık hamiş OĞLAN
6.debie.................aralık hamişi 10 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂
7.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim acaba?
-alara-e.....................??? 13 ocak
-kayıtsız üye ella.................11 şubat ???
-gece_kuşu.............18 şubat
-a.özlem.....................21 şubat Bursa 20 yaş Sağlık memuru (Tıbbi sekr
-ayşegül&ramo................7 mart İzmir 22 yaşeter)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?