ya kızlar kaldı 3 4 günümmmmmm
çok korkuyorum.inş hamıleyımdır.
aynen selin benimde 4 gün kaldı sayılır.ya kızlar kaldı 3 4 günümmmmmm
çok korkuyorum.inş hamıleyımdır.
bütün dualarımız seninle melodicim rabbimden önce saglık diliyorum ardından da bebişler gelir inşallah canım.slm kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum umarım ALLAH GONLUNUZE GORE VERIR ADET OLDUGUMDAN BELLİ SOL KASIGIMDA CAYIP AGRI VAR CIKOLOTA KISTINE BAGLIYORUM AMA IGNE BATAR GIBI CANIMI ACITIYOR YARIN DOKTORO GIDECEM umarım ALLAHTAN bişi cıkmaz cok korkuyorum kanama durdu yane calısmalar dunden basladı bugunde yasınlerıme baslayacam allah nasıp ederse ıns...bakalım yarın doktora gıdcem ne dıyecek ödum kopuyor su dış gebelıktenvalla ole bısı olacak dıye cok korkuyorum su 1 haftadır onun korkusuyla yasıyorum
ciddi diyorsun sevdecim benimde 4 5 gün var ama belirtiler herkesin yazdıgı boyutda duramayacak kadar agrım yok canım.biliyor musun umutlarımı yşertindin birazda olsa öptüüüm seniiiiben oğluma hamileykende hiç bişi hissetmemiştim 6 gün geçti adet tarihimi test yaptım pozitif çıktı benim belirtile 6,7 haftalıkken başlıyodu.16 haftaya kadar sürdü.herkeste aynı belirtiler olcak diye bişey yok kasık batması genelde gebeliğin ilk haftalarında oluyo ama 3,4gün sonra adet olmazsan test yap
salkım sende de mi fazla belirti yok tu iiiiiiiinşallah benimde öyledir :hıms:merhaba canım bende bu topiğin şubat ayı hamişlerindenim .öncelikle bendede hiç belirti yoktu ve 2 ay olana kadarda pek hissetmedim şuandada çokda yok desem dogrudur bu kişiden kişiye değişir bunye meselesi yani . benım sana diycem inş.hamişsindir ama kafanı sadece ona odaklama çünkü o zman herşeyden acaba dersin gunun 2 3 gün geçtikden sonra test yapmanı tavsiye ederim.
hakikaten duramayacak kadar agrılar gögüslerde şişkinlik falan hiiiiç bişey yok bende. yalnız sadece akşamdan bu yana hafifden hafifden kasıklarım agrıyor ama duramayacak kadar degil tabiiimrb ben yeniyim herkes kadar cok istıyorum bebğimin olmasını bugun yarın adet olmam gerek ama cok sukur bu saate kadar olmadım we cok korkuyorum bu ayda husrana ugrarmıyım dıe bısey sorabılırmıyım bende belırtı yok bakıyorum herkes gögüslerının buyudugunu felan soyluo ben de oyle seyler yok sadce cok sık idrara cıkıyorum we sabah sol kasıgıma bı agrı saplandı ama anlık 2 defa oldu bu belırtımıdır sızce bılen warsa yardım edebılırmı
sen çok şanslıymışsın 2 aydan sonra hamile kaldın ben 5 aydır deniyoruz ama tıık tıık yooooook.ah ah ah sorma iki aydırda bacaklarım tavanı eriyor :minik:yasemincim merhaba ben çocuk gelişim uzmanıyım ve 8 aylık evliyim 2 aydır korunmuyorduk ve ilk ay olmadı bu ay hamileyim..
(bu arada bu ay bacaklarımı havaya dikip 20-30 dakika bekledim ve hiç yıkamadım sabaha kadar,gün aşırı ilişkiye girdik ve sonuç olumlu)
ben hamileliğin maşallah tüm belirtilerini yaşıyorum mide bulşantısı haric anlatayım belki yardımcı olurum bebek isteyenlere....
yumurtladığımı tahmin ettim günden sonra kasıklarımda batmalar ağrılar,gaz sancısı,özellikle göğüslerim çok değişti damarları çıktı şişti ve kol altımdaki süt bezleri acımaya şişmeye başladı birde bel ağrım çok oldu(tabi bu adetie 2 hafta kala) adetime 3-5 gün varken ise göğüs uçlarım koyulaştı ve acıdı kasıklarımda karmplar oldu hala daha sanki ishal olmuşum gibi birden girip çıkıo biraz canım yanıo... dün olmam gerekliydi adet olmadı bende idrar testi yapğtım pozitif çıktı yarında kan testim var... allah herekse tatlı bebişler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?