ammmmmmmmmmmmmiiinn inşallah tuna cım bu ay hamiş olursun rabbim sanada hepimize nasip etsin. artık hamiş olursan kendine torpil geçte listene kendi adını kocaman kocaman yaz.kızlar mrb nabersiniz? ya ne çok yazmışsınız maşallah hızınıza yetişilmiyor🙂 listeyi yenilemem için herşeyi okumam gerekiyor ee okumayınca da zaten içime sinmiyor🙂 şimdi yeniliyorum lisyeyi baya değişiklik var..
yeni arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz güzel paylaşımlar dilerim, Allah sizin de gönlüne göre versin..
evettt ben de bugün yine doktora gittim yumurta takibine devam, adetimin 16. günüydü ve yumurtam çatlamış, 14. gün çok ağrım olmuştu Allahtan o gece çalışmıştık🙂 ya bi de bşy dikkatimi çekti belki saçma ama doktor bana ultrasonla bakıyor, yumurtamın çatlağını gösterirken sanki sperm gibi bir gölge gördüm belki de yanıldım, aslında öyle bşy olsa derdi. neyse inş bu ay gelir bebeğim🙂 bakalım folik asit verdi, adetin 21. günü yani cumt yine çağırdı kan testi yapılacak. Allahım inş bana da hepimize de meleklerini versin..
merhaba canım bende bu topiğin şubat ayı hamişlerindenim .öncelikle bendede hiç belirti yoktu ve 2 ay olana kadarda pek hissetmedim şuandada çokda yok desem dogrudur bu kişiden kişiye değişir bunye meselesi yani . benım sana diycem inş.hamişsindir ama kafanı sadece ona odaklama çünkü o zman herşeyden acaba dersin gunun 2 3 gün geçtikden sonra test yapmanı tavsiye ederim.
hamile kalmak için dua
"Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)" KIZLAR BU DUA HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HİÇ DUYDUNUZ MU VE SİZCE İLİŞKİYE BİSMİLLAH YAZISIYLA GİRMEK SAKINCALI MIDIR LÜTFEN EEEL CEVAP
innnşş canım yaa, Allah isteyen herkese versin.ammmmmmmmmmmmmiiinn inşallah tuna cım bu ay hamiş olursun rabbim sanada hepimize nasip etsin. artık hamiş olursan kendine torpil geçte listene kendi adını kocaman kocaman yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?