bravo canım tebrik ederimm, inş bebek haberi alırsın da mutluluğun ikiye katlanır🙂Slm kızlar,
sınav soru ve cevapları yayınlandı, baktım çalıştığım ders süper, 2 dersimde geçecek not alır, diğer üçünü dediğim "o piti piti" yaptığım için notlarıda öyle gelebilir hiç bilmiyorum çünkü çok mutlu oldum yaaaa
canım yerim ben seni yaa.. arada gel de daha da mutlu olalım🙂 güzel dileklerin için tşk gelicem arkandan inş🙂 hepimizi hamiş melek olarak görmek inş yakındır..ay ay ay ne bu coşku bu celal aşmışsınız taşmışsınız en ii ilerleyen form bizimkisi heralde😀 hemende üztümüze alındım heee:d kızlar kızlar özlüyorum valla sizi aslında hergün burdayımda yazamıyorum fazla okuyorum hepinizii. yasemincim teşekkür edrimm merakın ve ilgin için. tunacım hadi haırlısı olsun inş hamiş haberlerini verirsin bize ve diğer kızlar adet olanlar üzülmeyin takmayın kafanıza relax olun işin sırrı bu ve hamişlik bekleyenler sizleri arkamdan sürüklemek istiyorum yalnız bırakmayın benii hadi hamilelikle neler yaşadıklarımızı paylaşalım değilmi ama yaa😀 😀 :d
ve ben buaradalar çok yakından belirti hissediyorum meleğimin benle olduğunu beklirtilerle anlıyorum 5 haftamız biticek bziimde daha çok küçüğüz sabah bulantılar akıntımın fazlalaşması ama koyu değil sarı açık renkli de değil vallla bildiğimiz sarı😀 ve sol kasığımda nedense ağrı var ve karın ağrısı sanki heyecanlanırsında bi ağrı girer ya öle valla herşeyini yaşamak güzel birde kızlar ben biraz koruyucu davranıyorum kendime karşı kayınvalidemde kıskanıyo heralde😀 bukadar dikkat etme biz neler yaptıkta bişey olmadı diyo valla kusura bakmasın kimse diyorum bu duyguyu çok fazla yaşamıyoruz dilediğimce yaşıyorum zaten yeterince yoruluyorum işimde rahat bırakın beni diyorum😀 😀 içimden tabi 😀 😀 ve neler yaptım meleğim bana gelsn diye onca şeyi savuramam yanii neyse kızlar kafa şişirdim hee yine sizi seviyorum dualrım sizinle vallahii inş hamiş haberlerinizide duyucammmm
canım özledik yaa, aratma kendini yine gel arada🙂 ben sanki bu ay daha umutluyum ne biliyim belki doktor kont olduğu için psikolojik de olabilir, güzel dileklerine tşk. aslında sen de iyi yapıyosun tatlım takmayıp da süpriz olması daha iyi, inş senin de gelmiştire bebeğin🙂selam herkeze birkaçgündür giremiyordum neler olmuş yineee yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş sarı gelin allah tamamına erdirsin canım bebik şüphesi olanlar inşallah hissettiğiniz gibidir tunacım sen bu ay daha programlısın sanki tatlı oluşuna kardeş gelmiş gibi hissediyorum hadi hayırlısı güzel haberle gelirsin inşallah en kısa zamanda 🙂 ben bu ay hiç oralı değilim olursa ne alaaaa 🙂 olmazsa ümitle devam 🙂 beklenenbebiş nerdesin güzelim seni göremedim inşallah iyisindir canım benim 🙂 hepinizi öpüyorum aaaaa esinim burdasınnnnn 🙂 nasıl gidiyor hamişlik bitanem 🙂
kızlarrrrr sizee güzel bi haberimmm varr bennn hamileyimmmmmbaya geçmişti 2 gün önce test yaptımm ve sonuç pozitif dktara gittim kan testinde de pozitifff darısıı tümm isteyenlerin başınaaa
ya canolar ben gittim kanı verdim.Dönerkende salak gibi dayanamayıp dün yaptığım aynı idrar testinden aldım.Bu sefer ikinci çizgi dahada silik gözüktü.Anca evirip çevirince beyaz ışığa tutunca belli oluyor 😀 vallahi çok şüphelendim.Acaba adet öncesinde hormon yükselmesi ile ilgili miydi ya?çok üzüldüm şimdi.Allahım ölücem yine mi hüsran olacak ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?