yok yok yokkkkkkkkk.yine negatif çıktı.Bugün yarın gelir kırmızılar.Anlaşıldı kızlar ben tedavisiz hamile filan kalamayacağım öyle gözüküyor.Oda bir ihtimal heralde.Ne kada kolay söledi hemşire.negatif.yıkıldım ya.zaten olumsuzluklar gelirse üst üste gelirmiş.neyse böle işte.
aramıza hoşgeldin, inş yakın zamanda bebeğin gelir..
ay ne demek güzelim sağolasın severek yapıyorum🙂 ama listenin başında yazdım o konuda yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlısı olsun güzelim, inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın, bizim de 2. bebeğimiz 4 aydır gelmeyince doktora adetin 3. günü gittim, hormon testi yapıldı, sonra yumurtlama takibine başladık, adetin 12-14 ve 21. günleri yapılıyor, yumurtanın durumuna ultrasonla bakıyor, Allah gönlüne göre versin canım gençsin daha..
yok yok yokkkkkkkkk.yine negatif çıktı.Bugün yarın gelir kırmızılar.Anlaşıldı kızlar ben tedavisiz hamile filan kalamayacağım öyle gözüküyor.Oda bir ihtimal heralde.Ne kada kolay söledi hemşire.negatif.yıkıldım ya.zaten olumsuzluklar gelirse üst üste gelirmiş.neyse böle işte.
canlarım benim keşke yanımda olsanız kucaklaşsak.dünden beri ağlıyorum.eşim zor susturdu.ben mi yanlış gördüm dedim.ikinci çizgi yok muydu?oda vardı dedi.bende gördüm dedi.bu hafta doktora gidicez.tevekkül edicez ne yapalım.ben bugüne kadar idrar testinde hiç ikinci çizgi görmemiştim.o yüzden çok kaptırdım kendimi.hata ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.en çokta bu ay.
öyle hazirancım ama o kadar çok belirti vardı ki bide o ikinci çiiyi görünce tamam dedim bu ay oldu.Kanı verdim diyorum ki güzel haber alıcam.plan yaptım..telefonla önce kimlere haber versem sonucu alınca diye.ama koca bir negatif sonuç.sinirlerim bozuldu.gözyaşlarım direk süzülmeye başladı.eşim geldi sarıldı.doktora gidelim dedi.onunda gözleri doldu.ya çok kötü kızlar hala ağlıyorum.insanlar cart diye hamile kalıyor.anlamıyorum!!!
canım benim sakın üzme kendini neolursun ben kaçıncıya yaşıyorum o yıkımı bak bende tedaviye başladım yumurtlama takibindeyim klomen verdi hayırlısı güzelim üzülme.dr.git hemen ona gitmek bile rahatlatıyo insanı en azından bir adım atmış oluyosun.belkide çok çooook ufak bir sorun vardır ve daha başlangıçta hamiş kalırsıncanlarım benim keşke yanımda olsanız kucaklaşsak.dünden beri ağlıyorum.eşim zor susturdu.ben mi yanlış gördüm dedim.ikinci çizgi yok muydu?oda vardı dedi.bende gördüm dedi.bu hafta doktora gidicez.tevekkül edicez ne yapalım.ben bugüne kadar idrar testinde hiç ikinci çizgi görmemiştim.o yüzden çok kaptırdım kendimi.hata ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.en çokta bu ay.
aramıza hoşgeldin, inş yakın zamanda bebeğin gelir..
ay ne demek güzelim sağolasın severek yapıyorum🙂 ama listenin başında yazdım o konuda yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlısı olsun güzelim, inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın, bizim de 2. bebeğimiz 4 aydır gelmeyince doktora adetin 3. günü gittim, hormon testi yapıldı, sonra yumurtlama takibine başladık, adetin 12-14 ve 21. günleri yapılıyor, yumurtanın durumuna ultrasonla bakıyor, Allah gönlüne göre versin canım gençsin daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?