canım reglin birttikken sonra gidiyosun seni muayene ediyo ve kan,hormon tahlillerini veriyo.ancak bu tahliller reglin 3.günü kan verilerek yapılıyo.eğer doktorun gerekli görürse hsg(rahim filmi)verir.onuda reglin bittiği gibi çektitiyosun ilişkiye girmeden.sen zaten bigit bütün bunları ayrıntısıyla o sana anlatıcak.üzme kendini sadece sitres yapma yeter canımhayırlı sabahlar herkeseee 🙂 malesef bugun adet oldum ama hayırlısı dıyorum artık banada doktor yolu gorundu daha once doktora gıdenler bana yardımcı olabılırmı acaba ben nezman gıtmelıyım adetım gecıncemı adetlıykende bıseyler yapıomu doktorlar aklıma baska soru gelmıo yardım edermısınız 😕
yok yok yokkkkkkkkk.yine negatif çıktı.Bugün yarın gelir kırmızılar.Anlaşıldı kızlar ben tedavisiz hamile filan kalamayacağım öyle gözüküyor.Oda bir ihtimal heralde.Ne kada kolay söledi hemşire.negatif.yıkıldım ya.zaten olumsuzluklar gelirse üst üste gelirmiş.neyse böle işte.
hayırlı sabahlar herkeseee 🙂 malesef bugun adet oldum ama hayırlısı dıyorum artık banada doktor yolu gorundu daha once doktora gıdenler bana yardımcı olabılırmı acaba ben nezman gıtmelıyım adetım gecıncemı adetlıykende bıseyler yapıomu doktorlar aklıma baska soru gelmıo yardım edermısınız 😕
yok yok yokkkkkkkkk.yine negatif çıktı.Bugün yarın gelir kırmızılar.Anlaşıldı kızlar ben tedavisiz hamile filan kalamayacağım öyle gözüküyor.Oda bir ihtimal heralde.Ne kada kolay söledi hemşire.negatif.yıkıldım ya.zaten olumsuzluklar gelirse üst üste gelirmiş.neyse böle işte.
canım reglin birttikken sonra gidiyosun seni muayene ediyo ve kan,hormon tahlillerini veriyo.ancak bu tahliller reglin 3.günü kan verilerek yapılıyo.eğer doktorun gerekli görürse hsg(rahim filmi)verir.onuda reglin bittiği gibi çektitiyosun ilişkiye girmeden.sen zaten bigit bütün bunları ayrıntısıyla o sana anlatıcak.üzme kendini sadece sitres yapma yeter canım
Fatmacım doktora git hemde adetli iken 2. veya 3. günü git muhtemelen doktor sanada hormon tahlili yapacaktır. Bu da sadece hastayken yapılabiliyor. Bence sen hemen iyi bir doktordan randevu al yarın git arkadaşım.
bem beyazımm aldım randewu sabah gıdıcem ınş. umudumu yıtırmedım hıc olacak olacak baska yolu yok uzulmuorum bıde uzulunce adetım bıtıp bebış olmuo cunku 🙂 bısey sorcam kan we hormon testınde aç olmama gerek warmı yoksa yemek yıyıpmı gıdım 🙂
aramıza hoşgeldin, inş yakın zamanda bebeğin gelir..
ay ne demek güzelim sağolasın severek yapıyorum🙂 ama listenin başında yazdım o konuda yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlısı olsun güzelim, inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın, bizim de 2. bebeğimiz 4 aydır gelmeyince doktora adetin 3. günü gittim, hormon testi yapıldı, sonra yumurtlama takibine başladık, adetin 12-14 ve 21. günleri yapılıyor, yumurtanın durumuna ultrasonla bakıyor, Allah gönlüne göre versin canım gençsin daha..
günaydınnnn teşekkür ederim...listedeki 8 numaraya talibimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?