cnmmm inşallah bitanem inşallah.Bnde kıs çocuklarını çok severim yaaa gerçekten.Tabii ki MEVLAM ne verirse hayırlsıını sağlıklısını versn elbette ama her gönülde bir aslan yatar misali bnmkide🙂🙂inşallah cnm inşallah uğur getirir bana da🙂RABBİM asya'nı esirgesn sana ve babasına bağışlasn inşallah.Bu arada özel msj gelmedi tatlm hiç almadm yani.öptmselam kızlarrr.....lalosum geldım buldum senı buralardaymıssın🙂
kızlar oncelıkle allahım dualarınızı kabul etsın hayırlsyla o tarıhlerde hamıs olmanız dılegıyle.....ınsallah bırdaha regl olmazsınız....
2,5 aylık bır anne olarak sızlere sunu soyleyeyım bır yıl hıc korunmadıgım halde hamıle kalamadım ama en sonunda gecen sene mayıs ayında allahım melegımı gonderdı sızlere de nasıp etsın allahım umtsuz olmayın unutmayın hersey beyınde bıtıyor...
lalosummmm arada ugrarım canım gorusuruz....sheker sey,bu arada bende düşükten sonra avatarıma bu resmı koymustum veeeeeeee sonunda hamıle kaldım ınsallah sanada ugur getırır.....
bu arada senın özel mesaj kapalı mı canım mesaj atıyorum ama gelmemıs oluyor yawww anlamadım neyse olmazsa admın bır kontrol etsın....
gorusuruz kızlar...her anı degerlendırın unutmayın ummadıgınız bır 5dklık bırlıktelıkte bıle cok cok şans var.....dualarımız sııznle......
Cnm bnm teşekür ederim.Böle sabırla ve inançla güzel bi şekilde örnek olabiliyosam ne mutlu bana..Eksik olma orjinalcim🙂Bnde bol dua edenlerdenm kimn duası kabul olunur bilinmez ama hayırlısı için dua edelim inşallah.Öpüyorum seni tatlm
selam kızlarrr.....lalosum geldım buldum senı buralardaymıssın🙂
kızlar oncelıkle allahım dualarınızı kabul etsın hayırlsyla o tarıhlerde hamıs olmanız dılegıyle.....ınsallah bırdaha regl olmazsınız....
2,5 aylık bır anne olarak sızlere sunu soyleyeyım bır yıl hıc korunmadıgım halde hamıle kalamadım ama en sonunda gecen sene mayıs ayında allahım melegımı gonderdı sızlere de nasıp etsın allahım umtsuz olmayın unutmayın hersey beyınde bıtıyor...
lalosummmm arada ugrarım canım gorusuruz....sheker sey,bu arada bende düşükten sonra avatarıma bu resmı koymustum veeeeeeee sonunda hamıle kaldım ınsallah sanada ugur getırır.....
bu arada senın özel mesaj kapalı mı canım mesaj atıyorum ama gelmemıs oluyor yawww anlamadım neyse olmazsa admın bır kontrol etsın....
gorusuruz kızlar...her anı degerlendırın unutmayın ummadıgınız bır 5dklık bırlıktelıkte bıle cok cok şans var.....dualarımız sııznle......
selam fatma merakettim sen nekadar zamandır istiyosun olmuyo herhangi biproblem varmı güzelim
ya inşallah tunacım çok bekletmezler.bende yumurtalık takibine başladımda oyüzden sordum sürecini merakettim nasıl neler yapılıyo diye.sen şimdi dicen doktorun bişey anlatmadımı diye ama sağolsun çok iyi bidoktorum var çokta memnunum ama kısa öz konuşmaya bayılır oan ne işlem yapıcaksa onu atlatır birdahaki geldiğinde neyapacağını gidince öğrenirsin🙂şimdi ben 5 gündür klomen kullanıyorum ayın 14de gidicem follüklometri yapıcam istediğin saatte geldedi nasılbişey bilemedim.buarada çok şanslısın güzelim sen yaa bak negüzel bioğlun var allah bağışlasın.23 nisandada efe olucakmış amanında amanın🙂
fatma mutlu;[B' Alıntı:güzel haberlerini bekliyoruz🙂[/B]
mrb vallahi göbüşüm bir olmuş anlatamm ayyy şaşırıyom kendime vallahi gebelik olmazsa acil kilo vermemm lazım ya canım bu arada güzel dileklerin için tşkler sinirlerim bozulur herşeye kızıyom olan şeye aniden aglıyom 😕
canım tkma okadar tbı nekadar desekte boş hepimiz takıyoruz aslında belkide ondan olmuo bebişler 🙂 bıseylerle ugras kafan dagışır belkı allah hayırlısını wersın inşş hepimiz içi kuzum 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?