yerleşme kanaması degildir tunacım, çünkü epey fazlaydı kanama. oyle leke fılan degıldı. Regl bitti ama benım sancılarım bitmedi. yok adet belirtisi yok yumurtlama belirtisi derken butun ay sancı çekmeye başladık neredeyse yahu🙂
bide cts temızlık yaptım evde belim sırtım da tutuldu üzerine tam oldum yani, dogrulamıyorum belimin agrısından sırtıma da vuruyor. Kendimi fazla kaptırmısım sanırsam, yamuldum iyice🙂))
Fıstık güzel anne nasılsın bakem valla temizlik yapıyom arada da size bakıyom fena alıştım size😀 Bence bu ay iki hamiş çıkıcak burdan du bakalım ben bu ay sanırım devra dışı kaldım yumurta yok bu ay testte de yok belirtilerde bu ay ümidim yok😀 ama bu hafta sanırım 2 hamiş çıkacak içimdeki ses öyle diyor hadi bakalım hayırlısıhahayttt defnem çok hoşsun yaaa egzantirik bişeyler yapma erotik bişeyler yap bence 😀 ilginç olupta ne yapcaksın kızım😀 adam seni çözmesin sen çözülmüş bir şifre gibi 😀 dikil adamının karşısında göster kendini hayde be koçum yürüüü😀 hastalık mastalık dinlemeyin basın gaza gelsin bebekler çok bekletti bu haylazlar bizi valla kafam ii bugün benim 😀 valla kızlarya ne hikmetse ben bu ay mayısa doğru içimden bi annelik duygusu diyorki😀 : hamişler çoğalacak ve isim olarak düşündükleirmde var ama bende saklı😀 bakalım tahminlerim tutacakmı kıslar dualrımı boşa çıkarmayın bakın dua ediyorum hepinize allahımdan diliyorum hamiş hamiş sizlerinde hamiş olmanızı ona göre çalışın durmak yok yola devammm😀 😀hahah
ay ben buay çok isteksizim kızlar ya reglim bitti ekşın lazım ama cıkkkkk,olmuyo işte.neden böyle oldum ben ya ekşıın olmazsa bebişte olmaz.neyapmalı acabaaa🙁
hahayttt defnem çok hoşsun yaaa egzantirik bişeyler yapma erotik bişeyler yap bence 😀 ilginç olupta ne yapcaksın kızım😀 adam seni çözmesin sen çözülmüş bir şifre gibi 😀 dikil adamının karşısında göster kendini hayde be koçum yürüüü😀 hastalık mastalık dinlemeyin basın gaza gelsin bebekler çok bekletti bu haylazlar bizi valla kafam ii bugün benim 😀 valla kızlarya ne hikmetse ben bu ay mayısa doğru içimden bi annelik duygusu diyorki😀 : hamişler çoğalacak ve isim olarak düşündükleirmde var ama bende saklı😀 bakalım tahminlerim tutacakmı kıslar dualrımı boşa çıkarmayın bakın dua ediyorum hepinize allahımdan diliyorum hamiş hamiş sizlerinde hamiş olmanızı ona göre çalışın durmak yok yola devammm😀 😀hahah
Fıstık güzel anne nasılsın bakem valla temizlik yapıyom arada da size bakıyom fena alıştım size😀 Bence bu ay iki hamiş çıkıcak burdan du bakalım ben bu ay sanırım devra dışı kaldım yumurta yok bu ay testte de yok belirtilerde bu ay ümidim yok😀 ama bu hafta sanırım 2 hamiş çıkacak içimdeki ses öyle diyor hadi bakalım hayırlısı
ha meraklanma canım bende aynı durumdayım sanırım şu bebek işine odaklandığımızdan yada bahar yorgunluğundan bol finduk ya aga nigi naga nigi için ben enerji içeceği içtim ay çok komiğiz ya vallahi şalvar davası diye bir fim vardı aklıma o geldi erkekler dopingleneceğine biz dopinkleniyoz ya varmı böyle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?