canım bu yazdığına çok takıldım ya bi an düşündüm dediğin doğrumu ? eşinin başkasıyla evlenmesi gibi bişey söz konusumu? iii ama neden ben anlamış değilim herşey allahtan napalım yani değilmi? canım merakımı bağışla özel değilse ben cvbı çok merak ediyorumm
tunacım inş hamişsindir merakla bekliyoruz hepimiz😀
brest beni ağlattın vallahi duygularımın tercümanı olmuşsun ne güzel yazmışsın öyle ALLAHIM SANADA VE TÜM İSTEYENLEREDE ÇOK GEÇMEDEN YAŞATSIN İNŞŞ.
melodicim canım arkadaşım duygusal kısım benim😀 ya valla beni çok duygulandırdın paylaştıkların ayrı düşüncelerin ayrı yıktı ve duygulandırdı beni. yıpratma kendini ne olur oluruna bırak bak havalarda güzelleşiyo ohh eşinide duymazlığa gel sen he de geç burda senin gibi olanlar var eşleri kızıyo ama napsın hanımla geliyolar giriyolar yani gizlice sonuçta kötü bişey yapmıyoruz burada yahuu aslında bakarsan bebek hatırlıyosun diyede girmeni istememiş olabilir eşin senin için de sölemiş olabilir onlarıda anlamak lazım şimdi bu devirde ii biyermi kaldı yahuu. sıkma canını duygusallık iidir nekadar dşünüp ALLAH için ağlarsanız duanız kabul olur unutmayın kzılar. Allah rızası için isteyin RABBİMDEN . dualrınızda elimden geldiği kadar senin yolunda eğiteceğime söz veriyorum rabim deyin onun için bişeyler söyleyin sonuçta Allahım istemeden olacak şey değil bu... sihirli deynek yookki hepimizi birden hamile kılsın ancak ve ancak Allahım nezman uygun görürse ozaman yollayacak meleklerimizi ....
çATlağım belirtilerini gördümde inşş hamişsindir canım kendini çok ümitlendirme vallahi boş çıkarsa bu ay sonra senide toparlamak zorunda kalırız herşeye hazırlıklı ol tamam mı hayatım seviyorum senii
AYŞEGÜLÜM ÇOK ÜZÜLDÜM DURUMUNA SEN SIKMA O TATLI CANINI ÜZÜLME SAKIN DUALRIM SİZİNLE....
slm kızlar nasılsnz bakem??ya o kadar yorgunm ki anlatamam.Afedersnz lavaboya gidicek halim yok o derece yaneee🙂kuaföre gittim eşim götrdü saolsn annemle beni saat 4 ten beri sandalyeye yapıştm kaldm anacm bi röfle yaptıraym dedim güzelleşelim belkim bebikim beğenir de tutunur anacığınaaa🙂🙂yazıcak halim yok uzanmam lazm ama vala insan bilg.açmak için deliriyo bağımlıklık yaptınz bende..Saçlarm da güzel oldu hani🙂🙂🙂ben yavaş yavaş kaçaym sizi çok seviyorum çoooooook kocaman kocaman öpüyorum hepinz MEVLAMA emanetsnz dualarm her namazmda siiznle vallahi billahi hep ediyorum..Mekandaki bütün melek isteyenlere melek nasip et ALLAHM diyorum.O herşeyin hayrlsını bilir buna inanıyoruz hamd olsun.Melodim hemşerim bnm RABBİM sana güç versn sabır versn inşallah.ALLAHa sığın ama nolur..Ben teslim ettim RABBİME duygularımı ,umutlarımı bakalm inşallah çektiğimz sıkıntıarn meyvesini yiyeceğiz.Anaaam 2 lcümle yazmak için girdim bak destan yazdm ..oyyy kardeşlerim bnmmmmmmm yirim sizi yirimmmm.Tunacm kralımızı öpüyorum,aman senn oğlan da bi hürrem bulmasın heee valla ALLAH muhafza.Oğlişimz çok yakışıklı maaşallah çok hürremler dolaşır peşinden .2.prensesimz de hayırlı bi şekilde gelsin ALLAHN iznyle sağlıkla inşallah.Oyyy Çitosummmm seni çok kocaman öpüyorum anam yumurtladn mı bacım ??çatlak'cım kıs valla en küçk sensin sanırım burda valla deli dolusun heee küçüğüm bnm🙂🙂küçük anne mi olcan sen heeeeee??hamişlerimzin de bebişlerini korusun MEVLAM,can versn sağlık versn acılarını göstermesin hamişlerimize.Ayşemmm eşine de acil şifalar eşin de dualarımda inşallah.Neyse ben sayfayı kapattm heralde .Bütün günün yazılarını bi anda yazdm akşama kadar girmedim ama .Öptmmmmmmm
canım bu yazdığına çok takıldım ya bi an düşündüm dediğin doğrumu ? eşinin başkasıyla evlenmesi gibi bişey söz konusumu? iii ama neden ben anlamış değilim herşey allahtan napalım yani değilmi? canım merakımı bağışla özel değilse ben cvbı çok merak ediyorumm
vallah nedeni malum bizim bebeik yani kerata bende bir sorun yok ondada yoktur emin kendinden bakaklım artık bu ayda bişi cıkmasa adamın ensesindentutacam dr götürecem tabi böle dedigimi duysa oda beni tavana asacak bilmiyom şakamı gercekmi ama benim eşimden anladıgım bişi var eger bişi derse yapar inatçı biridir boşa laf atmaz yani ama mevlam hayırlısını yapsın onlarda karı atılmaz 2 karıda olsa 2 bakılır 🙁 ama ben paylaşamm onu seviyom çünkü mevlam göstermesin amin hakkımıza hayırlısı
24 yaşındayım canım bende beklıyorum işte inşallah hayırlı haberlerimiz olur canım sen kaç yaşındasın kaç gün geçtı tes yapsana merak etdim simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?