Bende de net çok ağır burda fırtına var benimki ondan seninde bulunduğun yerle ilgili olabilir.Mawişim bağırsaklarınımı bozdun acaba gurulduyosa bir şey dokunmuştur .Toparlandım canım sağolasın.Dün eşim eve gelince bana bir şey anlattı.Oturduğum yerde bir arakadaşın 20 yıl bebeği olmamış bahçeci kliniğine gitmiş hamile kalmış 1 kızı olmuş bana bu kliniği araştır müsait olunca gideriz dedi.Eşim doktora gitmekten çok aciz çünkü yıllarca boş yere sanırım bizi oyalayıp durdular sheker arkadaşımızın eşide oyalandığımızı söyledi.Ümitlerim sheker ve eşiyle yeniden canlandı inanın bir de 20 yıldan sonra gelen bebek beni çok heycanlandırdı.Şimdi bu kliniği araştırıyorum.İnan sanki küçük bir ışığa doğru yürüdüğümü hissediyorum olucak diyorum.Allah sizin gibi arkadşları başımızdan eksik etmesin huzurunuzda şhekerime bir daha teşekkür ediyorum .Bu arada sen sanırım zayıflamak istiyorsun canım bu dediğim hayıt varya zayıflatıyorda aynı zamanda🙂Birde günde 3 kez sakız çiğne bağırsakları harektelndiriyo ve zayıflatıyor bende seni çok öpüyorum umarım her şey gönlünce olur canım
Canımmmmm canımsn yaaa kıs ağlattn beni heee durdğum yerde.Valla bi tuhaf oldumBende de net çok ağır burda fırtına var benimki ondan seninde bulunduğun yerle ilgili olabilir.Mawişim bağırsaklarınımı bozdun acaba gurulduyosa bir şey dokunmuştur .Toparlandım canım sağolasın.Dün eşim eve gelince bana bir şey anlattı.Oturduğum yerde bir arakadaşın 20 yıl bebeği olmamış bahçeci kliniğine gitmiş hamile kalmış 1 kızı olmuş bana bu kliniği araştır müsait olunca gideriz dedi.Eşim doktora gitmekten çok aciz çünkü yıllarca boş yere sanırım bizi oyalayıp durdular sheker arkadaşımızın eşide oyalandığımızı söyledi.Ümitlerim sheker ve eşiyle yeniden canlandı inanın bir de 20 yıldan sonra gelen bebek beni çok heycanlandırdı.Şimdi bu kliniği araştırıyorum.İnan sanki küçük bir ışığa doğru yürüdüğümü hissediyorum olucak diyorum.Allah sizin gibi arkadşları başımızdan eksik etmesin huzurunuzda şhekerime bir daha teşekkür ediyorum .Bu arada sen sanırım zayıflamak istiyorsun canım bu dediğim hayıt varya zayıflatıyorda aynı zamanda🙂Birde günde 3 kez sakız çiğne bağırsakları harektelndiriyo ve zayıflatıyor bende seni çok öpüyorum umarım her şey gönlünce olur canım
Hamişim cır cır bende de çok olmştu yediklerine dikkat et .Hatta bende hemoroid gelişmişti ilaç ta başlayamamştık doğal olarak.Acı,turşu baharat yeme olabildiğince az ye.Cır cır çok oluyo yani hamişim.Bol su iç öptm kocamanmoralim ii allahıma şükür Allahtan sizler için dua ediyorum busefer... şimdilik yolunda herşey allahım acısını yaşatmasın günler geçmiyo sankii meleğimleyken aman geçmesin zaten yavaş yavaş yüyüsün ben onun bbüyüdüğünü anlayayım öle geçsin istiyorum ve her geçen gün olgunlaşıyyorum gibi geliyo bu durum beni buna alıştırdı sanki buarada belirti olmaz mı ya dediğim gibi meleğimin benle olduğunu belirtilerle anlıyorumm😀 öyle seviyorumki şimdiden onu babasıda akşamlar ancak görüyo yatakta hep ilk önce o bizi uyutuyo karnımı okşayarak karın ağrrım çok oluyo çünki bide cır cır olmuşum sölemesii ayıp bide nezleyim ama herşeye rağmen yaşıyoruz ve ayaktayız😀 gün içerisinde en mutlu olduğum an akşam yatarken 😀 duygusallaşıp onun orda olduğunu bilmek bana huzur veriyo bide inanmassınız elimde 1 tane test vardı gebelik testi arttıydı öle evde duruyodu zamanı geçer diyerekten onuda yapıyım dedim :d şakacıktan çok hoşma gitti tekrar pozitif görmek hoş negatif beklemiyodum ama ne biliyim meleğimle oyun oynuyooruz işte gülüyorum eyleniyorum kendimle 😀 sabah bulantım çok oluyo oyzden tuzlu çubuk depoladım dolabıma her sabah mutlak 5 6tanne atıyorum ağzıma buaralarda idrarım fazlalaşmaya başladı işte bide göğüslerim dolgunlaşmaya işte böle mavişima Allahım olmayanlarada versin diye dua ediyorum yatarken ve sanada inş yaşatır tekrar bu güzel annelik duygusunu
Kızlar merhaba mawiş hoş geldin seni burda görmek çok güzel🙂
Selincim geçmiş olsun bence doktora danışsaydın daha iyi olurdu🙂
Tunacım öncelikle her şeyin hayırlısı olsun ama esinerkanla senin kızın olcakmış gibime geliyor tabiki fark etmez elleri ayakları düzgün olsunda benimkiside işte bir his😀
yasemincim ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız her şey yolundamı benimde bu ay ümidim yok çünküüü gıdaklamadımha vallahi hiç yumurta belirtisi yok kızlar umarım her şey gönlümüzce olsun🙂)
çitos bende yumurtamın çatladığını her ay hissederdim ama bu ay hissetmemiştim bak hamile çıktım.rabbim vericekse belli olmuyo boş verin yumurtayı falan meryem anamız erkeksiz gebe kaldı unutmayalım.bu arada sence benim ne olucak bebek tabi sağ salim doğarsa inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?