Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

iyki girmişim dedim siteye yatmadan önce moral depoladımmm iyki yazdın tunacım kızınn olcak bence ve inşallahhh.benimde içim bi hoş oldu çift çizgi ve hemen çıktı deyince🙂iyigeceler tunacım öpüyorum senii hamişimmm🙂

ay canımmm yaa ağzından bal damlıyor inşşş, ama çok şımartmayın valla gelmez inş kırmızılar çizgi çok net değil belli oluyor ama bakalım.. ondan umutlanmak istemiyorum. zaten sabahtan beri içimdeydi mutlaka yazmalıydım🙂 tatlım Allah herkese nasip etsin. sana da iyigeceler🙂)

Son düzenleme:
tunacım küçük yakışıklıyı tebrik ederim 75 kişinin içinde 2.olmakta büyük bir başarı başarılarının devamını dilerim .... bir ömür boyu her işte şanslı, başarılı ,sağlıklı ,mutlu olur inşallahhhhhh ...
bebişe gelince inşallah hamişsindir canım Allah gönlüne göre bir evlat nasip eder inşallah ....kırmızılar uzak dur bu siteden .......dualarım senle ve tüm bebiş isteyenlerle....

canımm sağolasın, tabi buraya kadar gelemk finale kalmak da bizim için güzel bir anı olacak çok tşkler🙂aminnn aminnn..
sen nasılsın? bak istediğin zaman listeye eklerim tatlım..
evet tatlım kırmızı yazmaya bile korkuyorum🙂) ay inşş amin canım Allah razı olsun iyigeceler..

güllüüüüüüüü yatıyorum ben uykum geldi çok, sen yazarsan eklerim listeye uğur getirir inş hadi iyiuykular...

ekledim ok 5 mayıs ama🙂) tamam anladım zaten🙂 yarım bırakmıyım dedim, öperim oğlumu da ona da ok. hadi kaçtım ben byee..

bence sen kesın hamişsin tuna
bak ,gör,hadi hayırlı olsun.🙂