kızlarr mrb nasılsınız bakalım? bazıları beni merak etmiştir ama inanın anca girebiliyorum. gece hiç uyuyamadım hem test yapacaktım hem de oğlumun yarışması için heyecandan..
evett oğluşum 2. oldu teyzeleri🙂) ama hakkı yendi, inanın herkes şarkı şiir söylerken benim oğlum harmandalı eşliğinde efe oynadı, çok farklıydı ama 1.nin torpili vardı sanırım çünkü çocuk Tuna'nın her zaman evde okuduğu kısacık bir şiir okudu, ee işte herkes buluyor torpili🙁 ben bir de şarkı ve şiir hazırlamıştım ama ilginç olsun diye efe oyunu oynasın dedik. anca bir etkinlik yaptılar, efe giysilerini de götürmüştüm ama hiç değiştirme fırsatı olmadı, organizasyon berbattı.. neyse buna da şükür 75 adaydan 2. kral olmak da güzel yanii🙂 hediyelerimiz de fena değil🙂 ay harikaydı benim oğlum ya ne güzel oynadı🙂)) Allah sizlere de böyle duygular yaşatsın🙂)
vee öte yandan kızlar sanırım benim bebeğim geldiiiiiiiiiiii🙂))))))))))) yaa inanın çok umutlanmak istemiyorum ama 2. çizgi hemen belirdi, geçenkine göre daha belirgin ama 1. çizgiye göre çok net değil. ay bi tuhaf oldum ya hiç beklemiyodum🙂))) elim ayağım boşaldı. ama sanki her an hastalanıcam gibi. ay gelmez di mi kırmızılar yaa? off çok üzülürüm o çizgiyi gördükten sonra böyle bşy olursa🙁 sanki oluyorum gibi wcye koşuyorum ama bşy yok, karnım ve çok hafif göğüslerim ağrıyor, az da kasıklarım, ama göğüslerimin damarları çok belirginleşmiş. ay bilmiyorum yaa inş hayırlısıyla gelmiştir meleğim, ne olur dua edin bana... yarın görüşmrk üzere hepinizi öpüyorum🙂))
Kızlar ne haber? Nasıl moraller? Çatlak üzme kendini bakiim, kızıcam sana ha? 🙂 Kıyamam kızmaya şaka bir yana da, kız genceciksin, sağlığınyerinde, daha öncede dedim daha 10 tane bebek yapacak zamanın var senin. Bu arada doktora gittiniz mi hiç? Acele ediyorsunuz ya, gidip bir danışın doktora gitmediyseniz
sık sık girmeye çalişş merakta bırakma biziben ccıktım allah hepimizin yardımcısı olsn rabbim en güzel mutlulukları sizlere versin hakkınızı helalll edin gelmezsem merak etmeyin beni sakın arara araa girerim sizlere yazarım ((
ayşegül ablam abimiz nasıl oldu duam sizlerle allah ona en kısa zamanda şifa deva versin rabbim tez zamanda bebeni kucagına agrısız sızısız kucagına versin RABBİM BU KUTLU DOGUM HAFTASINDA BİZLERİN VE GÖNÜLLLERİMİZİN YANINDA OLSUN VE BİZLERE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN EN KISA ZAMANDA ŞİMDİLİ HOŞCAKALIN HEPİNİZİ SEVİYORUM
abla belki inanmazsınn ama herzamn diyorumm bugün eşime de söledimm bi abla var dedimm allah bizden önce ona versinn gerçekten allahın adını alıyorumkii canımm ablamm inşş biran önce sende hamiş kalırsınn alllah kedine de yardımcı olsunnn🙂
yoklama yaptm çitosuuuuuuuuuuuuuuummmmm.Yoktun gelmedn bende yok yazdmabla belki inanmazsınn ama herzamn diyorumm bugün eşime de söledimm bi abla var dedimm allah bizden önce ona versinn gerçekten allahın adını alıyorumkii canımm ablamm inşş biran önce sende hamiş kalırsınn alllah kedine de yardımcı olsunnn🙂
burcem banamı abla dion 😕 yoksa citosumamı rabbim bana vermesin tüm isteyenlere versin can ve gönülden istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?