İNSALLAH ablacıgım hamişsindir.rabbim hayırlısını nasip etsin sana...merhaba canım diğer çocuklarımda hiç uğraşmadım güzelim hatta büyük oğluma korunurken hamile kaldım küçükte bir istiyip bir vazgeçiyoduk öyle seri bir çalışmada yoktu ama oldu bende yaşımdan başka sorun yok 🙂 şimdi 5 aydır uğraşıyorum olmuyo allahım bu iş bukadar zormuymuş diyorum 🙂 ben bu ikitaneyi nasıl becerdim diyorum 🙂ne belirti ne bişey kendimi dinlediğim yoktuki hatırlamıyorum hiçbişeyde nebileyim be yavrum hayırlısı işte bekliyorum buay günüm 4 gün geçti ilk defa ya bahar şaşması yada geldi bebişim ama bugün sanki olacakmışım gibi sancıyor kasıklarım bkıcaz artık 🙂
düsensene sürekli sizle paylaştıklarım esimle paylassam.kafayı yer yeralde.bazen çook mu abartıyorum ki diyorum daha surda denemeye baslayalı 5 ay oldu. galiba çok sabırsızımwalla ben de burda sizlerle paylaşmasam çatlar patlarım. Yoksa durup durum kocayı şişiriyorum. Burda deşarj olup ona daha az bulaşıyorum bari😀
kan testi yap bizi merakta koyma. aklımız sende olacak unutmaaaaaaaaaaayaseminim kozacım haziranım sağolun ben günlerdir çok ümitliydim fakat son 5 dakikadır acayip bir sancım var acabamı demeye başladım neyse hayırlısı tahlili biraz dahamı ertelesem diyorum ne bileyim yaaaaa canım sıkıldı şimdi 🙁
inşallaahhhh kozammm inşallah.
Ben bu hafta sonu dua etmeye gıdecegım . İstanbulda olanlar bilir Yüşa tepesi diye bi yer var beykozda orda bir türbe var ne zaman gıtsem huzur bulurum ben orada. Hem cok kalabalık olmaz ramazan ve kandil gibi ozel gunler dısında hem de ınsana huzru veren bı manzarası vardı onunde denız arkadan yesillikler. Muthi bi manzara ve muthış bir huzur duygusu aynı anda. Beni çok etkılıyor açıkçası ve senede 1-2 kez gıdıp kuranımı okur, namaz kılar dua ederim...
Eger kısmet olur da gıdebılırsem haftasonu hepimizi için dua edecegım Rabbım meleklerımızı gondersın hayırlısı ile saglıkla bize diye...
günaydınlaaarrrrrr canlarım🙂öncelikle kendimle ilgili haberimi yazıyım sonra fırçalıcak ve de çok sevindiğimi söylicek şeyler var.bugün çatlatma iğnemi oldum 🙂beklemedeyiz inşallah allahım çok büyük tutucak sanki içimden bises öyle diyo çooook umutluyum buay çok🙂mavişimbebekistiyooooooo ve bebeğiiii oluyoooo galiba inşallahh ablacım 🙂orjincim çok üzüldüm canım düşüncelerine ve ruh haline sana inanki hiç yakışmıyo toplan lütfen toplan bak hepimiz çok üzüldük çok iyi biliyosunki yalnız değilsin bizde seninle beraber bekliyoruz nebuhal böyle bak ben,biz nekadar uzun süredir bekliyoruz inançlıyız olacak inşallah diyoruz ve oluyo bak kaçtane hamişimiz var yapma böyle inanıyorum seninde yüzün gülücek allahım çok büyük isyanetme bolbol dua et canım bolbol hacet duası ve kenzü-l arş duası oku ben okuyorum inan içime ferahlık geliyo güzelim seni çoook seviyoruzzz.hepinizi çoooooook seviyorum🙂
Allah razı olsun canım amin inşallah rabbim şifasını verir.Canım yılların birikimiyle panik atak oldum Ama kronik panik atak sık ağlama krizleri günde 4 kez afedersinz kusma iştahsızlık🙁 45 kiloydum son iki yılda 65 oldum şükür😀 remeron diye bir hap nette öküz deviren olarak geçiyor.Dün eşim kızdı bıraktım uykusuz bir gece geçirdim kahvaltıyı zorla yaptım bu sanırım geçici durum bünyem alışana kadar inşallah fazla zorlanmam canım çok ta sinirli bir insanım hani sinirimde afedersin patavatsızca konuşanlara iki yılda toparlandım şükür çokta kilo aldım eşimin isteğiyle dün gece itibariyle bıraktım Allah razı olsun canım duaların için rabbim gönlüne göre versin inşallah
günaydınlaaarrrrrr canlarım🙂öncelikle kendimle ilgili haberimi yazıyım sonra fırçalıcak ve de çok sevindiğimi söylicek şeyler var.bugün çatlatma iğnemi oldum 🙂beklemedeyiz inşallah allahım çok büyük tutucak sanki içimden bises öyle diyo çooook umutluyum buay çok🙂mavişimbebekistiyooooooo ve bebeğiiii oluyoooo galiba inşallahh ablacım 🙂orjincim çok üzüldüm canım düşüncelerine ve ruh haline sana inanki hiç yakışmıyo toplan lütfen toplan bak hepimiz çok üzüldük çok iyi biliyosunki yalnız değilsin bizde seninle beraber bekliyoruz nebuhal böyle bak ben,biz nekadar uzun süredir bekliyoruz inançlıyız olacak inşallah diyoruz ve oluyo bak kaçtane hamişimiz var yapma böyle inanıyorum seninde yüzün gülücek allahım çok büyük isyanetme bolbol dua et canım bolbol hacet duası ve kenzü-l arş duası oku ben okuyorum inan içime ferahlık geliyo güzelim seni çoook seviyoruzzz.hepinizi çoooooook seviyorum🙂
melekler dr den geldim bebişimin kesesini gördüm herşey şuan yolunda dedi çok küçüktü yaw 2 hhafta sonra kendisini görmeye gidicem dualarınız için çoook teşekkür ederim.iyiki burdasınız.ve iyiki varsınız.sanırım 5 haftalıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?