moralini bozma tatlım ya yanlış teşhis konan o kadar çok kişi varki bebeğin gelip sana süpriz yapar inş en yakın zamanda
evet canım beterinden korusun seni çok üzmüş bu doktorlar inşallah hepsi yanılıyordurda kendiliğinden enkısa sürede gelir bebeğin🙂
bilmiyorum bu kadar erken olduguma cok şaşırdım tuna ablam cok sevindim inşallahta yanılmazsın bu aralar cok sıkıntım var anlatamm sizlere eşimde ayrılmanın eşigindeyiz sebep busefer bebebk degil bilmiyom rabbim sabır versin bana tuna ablam senin adına cok sevindim rabbim herkeze verir inşallahhhh
ii degilim bebegim gelmedi die degil dyanamıyom artık ama arkadaşlar hakkınızı helall edin herkezin adına cok sevindim hamiş olmayanlarda sabredin rabbim gülecek elbet
desteginiz için sagul bebegim ii gelmedi evet hikmet var inanın biliom rabbim neyse ii degilim ben arkadaşlar ben belki bir süre giremem hakknızı helall edin
ben ccıktım allah hepimizin yardımcısı olsn rabbim en güzel mutlulukları sizlere versin hakkınızı helalll edin gelmezsem merak etmeyin beni sakın arara araa girerim sizlere yazarım ((
ayşegül ablam abimiz nasıl oldu duam sizlerle allah ona en kısa zamanda şifa deva versin rabbim tez zamanda bebeni kucagına agrısız sızısız kucagına versin RABBİM BU KUTLU DOGUM HAFTASINDA BİZLERİN VE GÖNÜLLLERİMİZİN YANINDA OLSUN VE BİZLERE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN EN KISA ZAMANDA ŞİMDİLİ HOŞCAKALIN HEPİNİZİ SEVİYORUM
yıkılmak yok öyle hemen🙂zaten daha 6 ay olduğu gibi doktora gitmişsin güzelim keşke bekleseydin biraz bu doktora gitmeler seninde tecrübe ettiğin gibi yoruyo insanı heleki net bişey söylemediklerinde iyice bunalıyosun.tatlımm bence sen birkaç ay ara ver bi dinlen toparlan sonra inşallah güzel bi doktor bulursun.belkide bebiş süpriz yapar yormaz seni🙂6 aydır deniyoruz canım...31 yaşıma girecem...herşeyin başı sabır olmasına sabır biliyorum ama benim sorunum sabırla alakalı değil cnm.bu umut taciri doktorların insanların umutlarını yıkması!!! hele biri yapacak bişey yok sen tüp bebek yapmalısın yoksa bebeğiniz olmaz dedi.yıkıldım ya elim ayağım tirim tirim titredi.Allahtan eşim yanımdaydı bayılacak gibi oldum yarım saat yerimden kalkamadım.düşünsenize ilk gitttiğim doktor hiç bişeyin yok sadece yumurta sorunun war onuda klomenle başarırız dedi.ben her ay hamileymişim gibi hissediyorum kendimi.we son 3 günde ise aldığım haberler yıktı beni resmen....Allah'ım sen beterinden koru kurban olduğum rabbim
koza merhaba sen nasılsın nası gidiyo bakalım dinlenmedeydin sen bu ay dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?