Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tunacım en kısa zamanda senin bebeğinin geleceğini düşünüyordum ben zaten, öyle temiz kalpli birine benziyorsunki, bu yüzünden okunuyor, yazılarında ki samimiyetten de çok belli, rabbimin senin dualarını boşa çıkartmayacağı belliydi, tabiki bu kadar diğer temiz kalpli meleğide bu topiği açarak bir araya getirdin yaaa bu karşılıksız kalmayacaktı elbette...
Gözün aydın canım seni, eşini ve tabikide gönüllerimizin kralını çooooooook tebrik ediyorum, inşallah 3 kişilik aileniz bundan sonra 4 kişi olarak mutlu mesut devam eder, çok öpüyorum seni ve TUNA'mı

çalıştık diyosun sanki çalışma bitmiş gibi bitirdin mi yoksa sakın ha ay sonuna kadar durmak yok maça devam . senin kaçındaydı adet ne zaman olcan aynıydı bizim dimi benim 1 mayıs.

Canım kocaman olmuşsunuz hadi bakalım inşallah göbüşününde kocaman olduğunu gör emiiiiiiii 🙂

çalıştık diyosun sanki çalışma bitmiş gibi bitirdin mi yoksa sakın ha ay sonuna kadar durmak yok maça devam . senin kaçındaydı adet ne zaman olcan aynıydı bizim dimi benim 1 mayıs.

Benim adet 27 sinden sonra olur heralde ama ben progestan kullanıyorum biraz gecikebilirim, çalışmalar tamamen değil ama seyrelttik bu akşam tekrar adamın hali kalmadı

allahh burayı harbiden hamişler basıyo yaw.inşallah hayırlısıyla hamişsindir ablam.ya nisan yağmuruyla bebişleriylemi geliyor ne harbiden rahmet ayı.

Ahh kıyamam ben sana, inşallah çabuk geçer bulatılarında hamişliğinin tadını doya doya çıkarırsın canım benim çok öpüyorum 🙂

allahh burayı harbiden hamişler basıyo yaw.inşallah hayırlısıyla hamişsindir ablam.ya nisan yağmuruyla bebişleriylemi geliyor ne harbiden rahmet ayı.

Evet canım burası hamiş doymaya başladı, siz hamişler bize bol bol dua edinde biz de arkanızdan gelelim inşallah 🙂