Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

al canım işte liste

inşallah yoktur bişi inşallah yaaa bende burda bak cok üzülüyom nerdeyse aglıcam yapama böle olumlu düşün eşini ara birilerine haber ver saglık ocakları falan yokmu ?

canım ya yokmu komşun akraban falan etrafında.bi sağlık ocağı ya da ne bilim 🙁(( çok üzüldüm ya bir an önce birilerini arayıp gitsen ya doktoraaaa🙁((((

olmadım canımm olmuycam gibi sanırım yani umutlanmak istemiyomm ama çok umutluyum tutamıyom kendimii🙂

Canım benimm sağol bir tanem Aklınızda olmam bile güzel inan beni böyle düşünmeniz çok mutlu ediyor.Sen regl olmadın dimi hadi inşallah canım inşallah rabbim o müjdeyi sanada diğer arkadaşlarada vermeyi nasip etsin birahmetike acilin ...Dualarım sizlerle canlar Rabbm kimsenin gözünü yolda koymasın

SEVDE canım benimm ya çok üzüldüm umarım bebk yerindedir.Şehirden uzak olmanın acısını çok iyi bilirim ama lütfen yakınlarından birini ara ve bekleme hemen doktora git bulunduğun yerde sağlık kuruluşu yokmu canım ya çok üzüldüm çok Allah belinde olsun umarım bir problem yoktur aklım çıktı ya🙁

SILAM canım lütfen üzülme aksine sevin bak hiç bir sorunun yok ve illaki olucak er veya geç hatta geç değil yakında inşallah..Moralini bozma Allah büyük olur olurda iyi doktora git diyecem durmunu bulunduğun yerden dolayı bir şey diyemiyorum.Eşin rapor izin alsın bir an önce doktora gidin canım banada ilk yıl bir şeyin yok dediler boş yere habire klomen kullandım sonra ameliyat ettiklerinde bir dünya problem çıktı.Canım dediğim gibi bir an önce eşin izin kullansın doktora gidin gidinde içiniz rahat etsin.Lütfen üzülme üzüldüğünde beni düşün koskoca 15 yılı haziranda arkamda bırakıcam ....Allahım yardımcın olsun gülüm

canım böyle yapma bak yazdıklarına çok üzüldüm.neolur kötü düşünme busefer oacıyı yaşamayacaksın inanıyorum ben sende inan nededim sana daha çok üzülme diye.sen onu hissetmediğini söylesende unutmaki oşuan seninle ve seni hissediyo çok üzüldüğünüde...