Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yasemincimm allah dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yokk allah hep iyilerle karşilaştirsin bizi bence bi dr daha görünn canımmmmm en kısa zamnda hamiş kalacaksınn dediydi dersinn🙂

TUNAA VE MAVİŞİM nasıl sevndim nasıl sevindim anlatamam....bayadır giremiyodum girergirmezde bu haber inananın çok çok mutlu eti beni şu an sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum kolay değil yani aylardır birbirimizden bu haberi duymak için uğraşıyoruz...darısı bize İNŞALLAAAHHHH....bu arada geçen hafta eşim iyi bi hastanede detaylı bi şeklde muayene oldu ufak kistler dışında bişi çıkmadı herşey normal demiş doktorr..ama 3 yıldır da bebeğinz olmuyosa bi heyet karşısına çıkıp ikinizde genetk açıdan incelenmeniz gerek demiş...birde toz halinde bi spermi extra hızlandıran bi ilaç önermiş...400 lira 3 aylık kullanımı...şimdi onu içiyo..bu arada benm adetmde yaklaştı ama bu ay hiç uğraşmadım bakalım nolcak....

kızlarrrrrrrr herkese mrbb gece ii kaynattıkkkkk ama gözümü anca öğlen 2 de açabildimmm 🙂ve yeni kahvalti yapıyormmm bu site insanda bağimlilikk yapıyoooooo vallaaaaaa🙂🙂🙂
evet canım.1.5 aydır yazıyorum siteye .yazmayınca çok merakta kalıyorum.ben sizleri çook seviyorum ya...
ay canımablam.inan senin hamile olmanı kendimden çok istiyorum rabbim hepimize nasip etsin

canım. ya.insallah iyisindir.bütün dualarımız seninle.allahım bebegini sana tutundursun canım.kötü seyler getirme aklına kalbini ferah tut.

yasemincimm allah dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yokk allah hep iyilerle karşilaştirsin bizi bence bi dr daha görünn canımmmmm en kısa zamnda hamiş kalacaksınn dediydi dersinn🙂
insallah canım dedigin çıksın ben öpücük yagmuruna tutar.dualarımı sizlerden bırakmam bi tanem.galiba ben çok stres yapıoyrum.ah akışına bıraka bilsem.onu yapsam ardı gelecek ama olmuyor.bende öyle düşünüyorum am biraz zaman alacak

nasip kismet vanım hiç bişey belli olmaz.canım sen üniv öğrencisiydin galiba.ne okuyorsun.seninle aynı yastayız.nasıl evlendin tatlım...

canım çok teşekkür ederim allahım tüm bekleyenlere bu duyguyu yaşatsın canım sakın ihmal etmeyin gereken neyse sonuna kadar yapın inşallah zamanın gelmiştirde gerek kalmaz bitanem öyle yorgunumki iki gündür sevinçten uyuyamıyorum kalbim pır pır atıyor habire testlere bakıyorum tekrar sevinç yaşıyorum allahım en kısa zamanda sizlerede versin inşallah bizlerde sizin için sevinelim 🙂

Tunammm çok tebrikler çok mutlu oldum ya.topigimizde hamışler çoğalıyor🙂)Rabbim kucaginada almayı nasip etsin.
canımmm evet o hamişlerden omak çok güzel allah herkesse versin.. çok tşkler

fıstığım hamiş melek olmuşsun güzel duruyor değil mi🙂 valla çok haklısın tatlım bu işin sırrı takmamak ben de bu ay umursamadım oğlumun yarışması 23 nisan hazırlıkları falan vardı onlarla ilgilendm ama çalıştık da yumurta takibine başlamıştık bebeğim sanki doktor amcasını hissetti de geldi🙂 çok ilginç oğum da anne bu ay bebek var demişti🙂)))

kızlar benim lekelenmem kan şekline döndü dualarınıza ihtiyacım var.
canım ihmal etme inş normaldir bebeğini sağlıklı şek kucağına alman dileğiyle...

canım benm ben de yumurtamın çatladığını öğrenince hissettim hamiş olacağımı darısı sana ve herkese...

canım sen bilrsn oğlnu tanırsın nasılsa duyacak olumlu etkier dersen söyle. ama bence 1 ay dayanamzsın🙂

MAVİŞİMBEBİKİSTİYOR tebrk ediyorum canımcım... 😉) darısı butun isteyenlere inşallah !!
canımsın sağol bitanem allahım tüm hamişlere tamamına erdirmeyi nasip etsin 🙂 benim aklım sevde de hiç sesi çıkmıyo umarım doktora gitmiştir canım yaaa üzme bizi ve kendine inşallah önemli bişey değildir hadi güzellik gelince haberdar et bizi ..........