Canımsın, öyle tabi bebeğem, sıra bize de geliyor bak🙂
ne duyuyorum bennnnn kötekkkk geliyorr haaaaaaaaahanda geldimmm burdayimmmmmmm kocişimi uyuttumm daaaa öle geldimm
merhaba kızlarnasılsınız tuna yerin görünüyor ya nerdesin shekerim nerdesin canımm neoldu size yoksunuz 🙁burçem yasemin sizler nasılsınız canlarım
aminnnn çitosum tüm hamişlerin inş. çitosum ben hala inanamıyorum sanki rüyada gibiyim, belirti olarak arada kasık ağrım var akıntım çok, bir de göğüsler tabi🙂Ayşegülcüm canım inşallah rabbim hayırlı bir evlat versinAllahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tunacım sağol canıminşallah kızlar Allah dualarınızı kabul etsin inşallah Allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kozamm canım benim inan dualarınızla olacak bu beke😀Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Yasemincim canımm keşke başka bir doktora gitsen canım vallahi kimsenin umurunda değil ne çektiğin🙁ümit tacirliği yapıyolar dr lar Alahım hayırlı evlatlar versin gülüm
Sevdeden haber yok ya acaba ne oldu🙁Sheker yok lalezar yok beklenen bebiş yok sılam nisa yok kızlar nerelerdesiniz ay??
Mawişim tunacım nasıl gidio hamişlik🙂
Hepinizi çokkkk öpüyorum canlar🙂
inşşş canımm Allah size de versin.güzelimmm çok tşkler inş seni de Allahım yakında sevndirir doktor kont daha iyi bak benmki hissetti doktor amcasını geldi çok şükür..
yerim ben onu inşallah bizimkilerde daha fazla bekletmez bizi....bu uğurda herşeyim feda...
amiiiiiiiiiiiinnn fıstığım, ben de önümüzdeki ay siz gelecek ayın hamişlerine böyle dua edicem inş..allahım sen maviş ablamın ayşegül ablamın tuna ablamın sarıgelinim sevde7 angelin selinin ve daha cok hamişlerimizin bebeklerini koru allahım AMİNNNNNN AMİNNNN
rabbim sen benim burcemin biberonun defnenin citosun melodinin sheker yaseminin elcisunun ve nice sayamadıgın anne olmak isteyen he unutmadan beklenn bebeişin ve sayamadıgım nice anne olmak isteyenlere HAYIRLI SAGLIKLI BEBEKLER NASİP EYLE ALLAHIM ((( AMİN AMİN AMİN AMİN )))) VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE KİMSENİN KUCAGINI BOŞ KOMA ALLHIMMMM
hepimiz birbirimiz için burdayız canım artık kardeş gibiyiz. herkes iyi ki var. inş o yolu yakın zamnda bulursun tatlım.gerçekten hiç insanların durumu psikolojisi hiç umurlarında degil. şu yasadıklarımız çok hassas konular aslında ama doktorlar bu durumdan nasıl kar saglamaya çalışırız diye düşünüyorlar.aslında onlar hiç böyle sorunlar yasamıyorlar mıkı.RABBİM EN KISA ZAMAN DA BU SİTEDEKİ HERKESE NASİP ETSİN. bazen sabırım tükeniyor ama silkelenmeden hayat geçmiyor bi yerden tutunmak lazım.hakkımızda hayırlılara nasip eyle yarabbimmmmmmmm
tuna ablam fark ettim.her sey için sagolun sizin varlığınız ve bu site olmasa ne yapardım bilmiyorum insan içini döküyor.burda. hiç kimse birbirine tertepki yapmıyor sanki kendi mevzusumuş gibi can kulagıyla birbirini dinliyor. İYİKİ VAR SINIZ.rabbim bana dogru yolu göster.bebegime giden yolu bulmama yardım et.....
burdayımm ama okumak zaman alıyo maşallah ne hızlı herkes🙂) size bakmadan yatamıyom npyımmm🙂merhaba kızlarnasılsınız tuna yerin görünüyor ya nerdesin shekerim nerdesin canımm neoldu size yoksunuz 🙁burçem yasemin sizler nasılsınız canlarım
hissediyosan bebeğin gelmiştir canım sanki bu ay da bana biraz farklı gelmişti🙂 inşşş hayırlısıyla gelsin.tunacımm içimden öyle geldi o an bi an 12 den vurduğumu hissettimm heehee 🙂ayyy inşallahh canımm inşallahhh🙂
herkese selamlarrr kızlarr🙂valla dün akşamdan beri kaynatmışsınızda kaynatmışsınız yani bune hız yaww oku oku bitmedi ben bittim🙂ya ben busabah doktora iğneden sonra son kontrele gittim yumurtalarım bigüzel çatlamışşşş🙂çok iyi dedi doktor.ay sanki hamilesin dedi oderece sevindim yani🙂geveze canım inşallah sende vardır bişeyler ya çok umutdolu yazmışsın sende güzel haberler ver bize.bak ben vericem az kaldı🙂 burçecim güzelim sen yat kalkma keyfine bak vajinal duşa takılma olurmu hiç öyle şey tabikide allah aldığın abdesti kabuleder sen normal duşuna al sadece birkaç saat sonra 🙂
aminn canım benim yaa herkes hamiş olsun helekii en çk sen hakediyosunn canımm rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana canım🙂Canım benimm sağol bir tanem Aklınızda olmam bile güzel inan beni böyle düşünmeniz çok mutlu ediyor.Sen regl olmadın dimi hadi inşallah canım inşallah rabbim o müjdeyi sanada diğer arkadaşlarada vermeyi nasip etsin birahmetike acilin ...Dualarım sizlerle canlar Rabbm kimsenin gözünü yolda koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?