teşekkür ederim ayşegülümm.... siz nekadar oldunuz bakımm 😀 teyzcim büyüdümüü bizde büyüyoruz işte hayırlısıyla allahın izniyle birazda göbek sertleşmeye başladı hafiften artık ellimle bi sertliği hissediyorummm😀 dediğin gibi allahım tüm isteyenlere versin
buarada melodi dilek tut üç hamişin arasında kaldınnnn kız kaçmaz bu zaman😀
sagol kuzum senıde ınsallah
ay kızlar ya hızınıza yetişemiyorum yahuuuu ne hızlısınız yaaa 2 saatte neler döktürmüşsünüz tam 10 sayfa oku oku bitmedi maşşalah allah ağız tadınızı bozmasın buarada ÇİTOSUM dualarını bağışladım canım 1 fatiha 3 ihlas okudum dualarınıda bağışladım canım inşşş kabul olur allahım dualrımızı kabul etsin AMİN kıslar vallahi merakımdan geliyorumm yorgunum yatıyım diyorum aklım hep sizde patates köftesi istedi canım yapayım barii 😀 iş başına hanımlar kocişler gelecek melodim şekerim, beklenenbebiş veee işte bütün liste haberlerinizi bekliyorummm inş fazla beklemeden gelir melekleriniz
tunacım mavişim yeni hamişlerimiz inş iisinizdir allah meleklerimizle güzel günler geçirmeyi nasip etsin allah olmayanada versin aminnn
oyoy cagırım gulum benım herz mn beklerım herkesı ıstanbul umranıyedeyım buyrun melek has kayserı mersın yemeklerı
allahım emeklerinin karşilığı olarak sana tombik sağlıklı eevlatlar versin güzelim
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnn aminnnnnnrabbim cümlemizden razı olsun bütün herkesin dusını kabul etsin bende seni çok seviyorum çiğdemim aminnnnnnnnnnnnnn inş rabbim hepimizin dusını kabul eylesin
al kızını koy cuvala salla salla vur duvara h
saolun kıslar yiyimde karnımı doyurayım vallahi bugün baya aç kaldım zatenn 😀 çocuklarımla bugün çektiim resmide koydum size aralarında ben bide kostümlü çocuklarımm😀 buarada simelim nasıl olalım çalışıyoruz işte meleğimde büyüyo allahın izniyle 7+5 oldum yarın artık 8 hatfa olucaz haftayada görüşücezz 2 aylık meleğimle😀 minik meleğimle bakalımm? canım allahım sizlerde nasip etsin ya vallahi harikabir duygu allahım bu duygudan kimseyi eksik etmesinn
güzel meleklerim ben çıkıyorum allaha emanet olun rabbim gönlünüzden geçen dileklerinizi kabul etsin
allah daha büyütsün tez zamanada tombik kız evlat versin böle cimcime böle kara böcük bişi böle tatalımı tatalı böle kararbiber hemde ohhh inşallahhteşekkür ederim ayşegülümm.... siz nekadar oldunuz bakımm 😀 teyzcim büyüdümüü bizde büyüyoruz işte hayırlısıyla allahın izniyle birazda göbek sertleşmeye başladı hafiften artık ellimle bi sertliği hissediyorummm😀 dediğin gibi allahım tüm isteyenlere versin
tm çıkıyodum yazını gördüm bebeim oyyy yerim büyümüş gbüşü sertleşmiş canım benim öpüyorum göbüşünden bide bugünn 4 aylık olduk teyzesi
rabbim tüm meleklerime yaşatsın bu duyguyu
nisan hamişleri bşy dicem aslında bizim hamileliğimizin mart olması gerekmiyor mu? çünkü son adete göre bebeğimiz en azından 5 haftalık, son adetler de hep mart ayındaydı??? ne dersiniz mart yapıyım mı listede? ama şu da var herkesinkini son adete göre yazarsak 1 ay öncesinin hamişi olur aslında doğru olan da bu bence siz ne dersiniz?
geweze mrb senin de günün gelmiş canım var mı belirtin? test yaptın mı hiç?
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
melodi aglattin beni ben napiyim kiz burala gelinmiyor gidilmiyor ole cok sik. ben de ozledim annemi ama ins dogumuma gelcek sabrediyorum 4 aycik sonra gelcek 🙂)
ayy maşallah canım benimmmm ne kadar da büyümüş, inşallah sağlıkla 26.-36. haftasını görürsünüz tatlım.
2 li test iyi çıktığı için hiçççç korkma inşallah bu da iyi çıkacak. bu arada ben çok gelemiyorum cinsiyeti belli oldu mu meleğimizin?
eşinin iyi olmasına çok sevindim, alla daha iyi etsin.
elacım iyi canım, ay sonunda tam 5 aylık oluyor hatta dolduruyor. epey büyüdü. allah isteyen herkese nasip eder inşallah
merhaba mavikedi, 9 ay olmamıştı. ama ilk 2 ay önemli günleri kaçırmıştık. yani tam anlamıyla günleri takip ederek yaptığımız çalışmaları sayarsak 7 ay olmadı. 8. ay sürpriz yaptı. o ay rahim filmi çektirmiştim nasıl olsa olmaz diye rahatlamışım demek ki sürprizle geldi. ben çok stres yapıyordum. stresten uzak kalmanızı tavsiye ederim.
teşekkür ederim ayşegülümm.... siz nekadar oldunuz bakımm 😀 teyzcim büyüdümüü bizde büyüyoruz işte hayırlısıyla allahın izniyle birazda göbek sertleşmeye başladı hafiften artık ellimle bi sertliği hissediyorummm😀 dediğin gibi allahım tüm isteyenlere versin
hamişlerin s,zlerden yardım istiyorum HAMİŞ KALMADAN ÖNCE SİZİN ADETLERİNİZ DÜZENSİZLEŞTİMİ??? BEN VE BENİM GİBİ MERAK EDENLER İÇİN CVP LAYABİLİRMİSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?