bebeğide annesi gibi sarışın bi afet olsun inşallah çok yorma annesi onuu🙂inşallah tatlım ya ama ne yalan söyleyim 12 numarada gözüm var🙂)tunacım benim en son adet tarihim 1 mart canım 30 unda olmam lazımdı olmamıştım işte bilmiyorum aslında benim doğru mart hamişiyim ben😀 buarada teyzoşlar harika bir gün geçirdik hayırlısıyla şu 23 nisan gösterilerini atlattık ve müthiş bir duygu vardı burda veliler salya sümük😀 sırada biz varız dime anne olma sırası bizde artık😀 buarada hayırlısıyla bitti bende bittim yalnız bebeğimde ii allaha şükür yorulduk o ayrı şimdi uyku saatindeyizde dinleniyorum buarada kızlar hamişlik vücudu çok etkiliyomuş onu anladım valla... ,
sevdecm hiç üzülme ne olur bebeğim herşey olacağına varır herşeyde var bir hayır allahım dayanma gücü veriyo merak etme zor biliyorum ama inan tevekkül et canım alahım çok fazla raratmasın meleğini göndersin sana ve tüm isteyenlere canımm
veeeeeeee gevezeler sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruzzz😀 inş hamişsinizdir nisan bitmeden 2 hamiş daha verelim ya olmuyo böle 5 te yetmez 7 tane ver ver ver ver ver allahım verrrr
kızlarr nasılsınızzzzz ben bugün aranıza katılamayacammm sizleri seviyormmmmmmm inş yarın girdiğimde hamiş haberleri duyarımmm kendinize ii bakınn allaha emanet olunn bu arada gevezecimm hep aklımda olcannn bugünn test yapacaksın ya yarına kadar meraktan çatlarım herhallllll
Tunacım çok geçmiş olsun canım kendine ve bebeğe iyi bak bol meyve tüketKızlar önceliklehepinize hayırlı cumalarbu gün geç geldim topiğe ,Hepimiz için kuranı kerim okudum hamişlerimize,hamiş olmak isteyenlere,Acil şifa bekleyenlere hepinizi kattım içine Allah kabul etsin inşallah.Sizden ricam hepinizi kattığım için 1 fatiha 3 ihlas okuyup okuduğum dualara bağışlayın Allah kabul etsin inşallah🙂
tşk ederim canım iyi olmaya çalışıyom işte boğazlarım kötü zor yutkunuyorum hamişliğe alışmaya çalışıyorum bi de 🙂
hadi kızlar biz de gece kuşuyuz dimi bu saatlerde hep aynı kişiler var🙂) ama ben severim böyle gece takılmayı🙂) yine de yolcu yolunda gerek geç oldu ben çıkıyorum hepinize güzel haberler alacağımız günler diliyorum sizleri tek tek öpüyorum🙂)
Ayy canım gelmiş göremedim ben onu yaaa 🙁((
yaa bu işteki internet beni deli ediyor, yarım saat bir sayfa açıyor, zaten kısıtlı zamanlarda girebiliyorum onda da yarım yamalak, cevap vermiyorum zannedip alınanlar bile boluyor, çok üzülüyorum, ama elimde değil, akşamda giremiyorum özellikle bu ara, annemle babam bizdeler, işte şimdi dayanamadım biraz sizlere cevap vereyim diye kaçamak yaptım...
Ahhh kıyamam ben sana yaaa, yaban ellerde tek başına mısın sen kuzum yaaaa 🙁(
Maşallah benim tatlı prensesim kocaman olmuş, benim için onu sıkı sıkı bir sarda kokla anneciği 🙂
Ahh canım benim benim birde biz şöyle bir sakinleşsek bu konuda, hep zamanlara tarihlere takılıyoruz...
Çok çok öpüyorum seni ve Ela'mı..
hamişlerin s,zlerden yardım istiyorum HAMİŞ KALMADAN ÖNCE SİZİN ADETLERİNİZ DÜZENSİZLEŞTİMİ??? BEN VE BENİM GİBİ MERAK EDENLER İÇİN CVP LAYABİLİRMİSİNİZ
ben ne yapacam bilionuzmu kafayı yedim diceksiniz kesin bakın dogum hastanesine gidecem doguma girecek kadınları duraklatacam bak bana ve meleklerimize dua ett oo esnada dicem düşünün bide kocası falan hepsi bana girişiryorr delimisin nesin dieha allahım ya baq güzel fikir neden daha önce aklıma gelmemişti
sıkıntıdayım kızlar merhaba geçen p.tesi idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan testi de yaptırdım ama anlamadım 161.6 çıktı ne demek oluyo bu anlamadım yardımcı olurmusunuz?
Herkese hayırlı geceler.. benim gecem pek iyi değil bebişim rahat vermiyor bu gece.... çok yaramaz teyzeleri ve bende uyuyamıyorum... Umarım sizler iyisinizdir hergecen gun bi hamiş haberi aldıkca cok ama coook mutlu oluyorum.. Rabbim iisteyen herkese versin aminnn... Rabbim kimsenin göbüşünü kucagını boş bırakmasın...
hiç adet olcakmışım gibi elmiyo tunam bişey değil,12 numarayı kaçırcam🙂önceden rezarvasyon olmuyo demi🙂)geçsin biraz daha tazeleyim testi bu seferde tek çıkarsa artık kalemle ben çizcem ikinciyi🙂)
evittttt yaa sizene allah allah baq ama şimdi nur topu gibi ogluşumuz var anam anam yer onu teyzoşu oy oy ham yaparım ben onu rabbim kimseyi bekletmesin böle agzı torba olanlarında actırmasın agızlarını ben hepsinin agzını çöp torbası gibi büzer çöp konteyine atarım güzel fikirayyy bana bişiçikler oluyorr hıh erman kuzu oldum hheh
sıkıntıdayım kızlar merhaba geçen p.tesi idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan testi de yaptırdım ama anlamadım 161.6 çıktı ne demek oluyo bu anlamadım yardımcı olurmusunuz?
çatlama tatlım ya yaptım gördüm çizgi ama tek🙂allahım çiftini görmeyi nasip etsin hepimize inşallahhh🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?