esinim iyi dileklerin için sağol canım inşallah. bu aralar işler çok yoğun vakit yok teste hem biraz daha bekliyim daha erken tatlım duruma göre bakarım artık.
kızlar sorum hepinize ama özellikle de hamişlere. benim yumurtlama geç olabiliyo. adetten sonra başlayıp şimdiye kadar hep gün aşırı çalıştık daha 5 gün var. adete kadar çalışmaya devam etsekmi ama eğer bebiş falan olduysa zarar verir mi bıraksak mı artık?
esinim iyi dileklerin için sağol canım inşallah. bu aralar işler çok yoğun vakit yok teste hem biraz daha bekliyim daha erken tatlım duruma göre bakarım artık.
kızlar sorum hepinize ama özellikle de hamişlere. benim yumurtlama geç olabiliyo. adetten sonra başlayıp şimdiye kadar hep gün aşırı çalıştık daha 5 gün var. adete kadar çalışmaya devam etsekmi ama eğer bebiş falan olduysa zarar verir mi bıraksak mı artık?
aaa olurmu tatlım öyle şey sırf bebek içinmi yapıyosun bak kociş duymasın bozulur heee🙂güzelim hamişler daha iyi bilirler ama benim bildiğim zaten hamilede olunsa riskli bidurum olmadığı sürece ki onuda zaten doktor söylüyo son aya kadar dikkatli olmak şartıyla ilşkiye giriliyo takma sen kafana bebeğe bişey olmaz canım varsa.inşallah vardırrr🙂esinim iyi dileklerin için sağol canım inşallah. bu aralar işler çok yoğun vakit yok teste hem biraz daha bekliyim daha erken tatlım duruma göre bakarım artık.
inşallah yaşarız esincin.benim için hayalkırıklığı hayalkırıklığıdır 3 gün önce 5 gün sonra farketmez sonuçta hamile değilsemde en geç 3 mayısta belli olucak zaten.ama ben sabredemiyim neticeyi erken öğrenmek isteyebilirim🙂bilgin için sağol canım.tek tereddütüm bana çatlatma için iğne yapılmıştı o iğneden sonra en az 10 gün beklenmesi lazım önce test yapılırsa zaten pozitif gözüküyormuş yanıltıcı yani.neyse birkaç gün bekliyip yapıcam kan testini🙂dfnecim evet son 1 hafta kala değer yüksek çıkar 0 veya 2 değilse onların üstündeyse sonuç pozitif şöle bişey zaten döllenme gerrçkteştikten 2 gün sonra rahime gömülme yaşıyo döllenenen yumurta işte onda çocuk oluyo ve hormon salgılamaya başlıyo yani üstünden 1 buçuk hafta geçiyo canım ve değer yükseliyo seninde 1 haftadan az günün kaldıysa git bi kan testi yaptır bakalım sonuç ne olcak okadar beklemene de gerek yokk ama bazılara cesaret edemiyoda ondan ben vallahi 3 gün kala dayanamadım yaptırdım herşeyimi ve pozitifti inşş sizlerde yaşarsınız aynı duyguyu canım
yesimm allah razı olsun sendende allahımmm herkese yaşatsın insan ya kaybedince ya da zor sahip olunca kıymetini anlarmış yaa o hesapp gerçekten ben bu aralar çok duygusallaşmaya başladım ya sürekli ağlar oldum inanıınnn çocuklar tv izlerken cd den tom ve jerry izliyolar neden tom jerryi kovalıyo neden hep o yeniliyo diye bile ağlıyorum ya iiice duygusallaştım inanınki meleğimin bana kattığı yumuşak yüreklilik saolsun bi çocuğumu ağlarken görmiyim bende ağlayı veriyorum hemen 😀 bende çok seviyorum bu halimi eşim daha tertipli davranıyo bölelikle😀 fazlasıda kötü yaa😀 ne diyim yaa ALLAHIM VERİR ANCAK başka kimse veremez ondan başkasından isteyemeyizki RABBİİM HAMİLE OLANLARIN VE BENİM meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı hamiş olmayanlarada MLEKLERİNİ GÖBEKLERİNE göndermei nasip etsin inşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/Q aminn canımmmm demekki meslek taşız bende çocuk gelişimi mezunuyum...ama çalışmıyorum evdeyim...Allahımızdan başka kimimiz varmı...dualarımız kabul olır inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?