ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo
oyyyy kankimmmmmmmmmmmm tontişim çuk özledim neydeon kıss sabahta konuşamadık
anam nasılda gülermişşş seni büyük cadıbende ortancı cadıyım
ben geldim kizlar nasilsiniz? bendeki haberler pek ic acici degil..Bu gün test yaptim negatif cikti ama ilk idrarla yapilmasi gerekiyomus üstünde sonradan okudum bende ögleden sonra yaptim.ama 26 sinda olmam gerekiyodu hala bise yok bekliyoz bakalim🙂)hayirlisi
ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo
oyyyy kankimmmmmmmmmmmm tontişim çuk özledim neydeon kıss sabahta konuşamadık
anam nasılda gülermişşş seni büyük cadıbende ortancı cadıyım
inşallh yesi hamişsindirrrr bak ablada diyor belirtilerin hamişlik belirtisiymiş yesiiiiiiiiii
en fazla bir gün aksardi gülüm.ama benim anlayamadigim tek sey ...bu tam göbek hizamda sag tarafimdaki o batmalar ara ara ufak capta sancilar ne demek cözemedim.adet sancisi bilmeyen insan degilim bendr git kan testi yap bazen cıkmaya bilir abla normalde hiç aksarmıydı adetin ?? inşallah bebiş vardırr
Nedim işte kankim, arada girip bakıyorum size, annemler bizde ya, birde aralarda derelerde ders çalışmam lazım ama daha başlayamadım,
Kız öyle bir yazmışınki okuyunca koptum valla hala da gülesim geliyor
en fazla bir gün aksardi gülüm.ama benim anlayamadigim tek sey ...bu tam göbek hizamda sag tarafimdaki o batmalar ara ara ufak capta sancilar ne demek cözemedim.adet sancisi bilmeyen insan degilim beno baska bise doktor apandistten süphelenmisti belkide öle bise var 🙁
Nedim işte kankim, arada girip bakıyorum size, annemler bizde ya, birde aralarda derelerde ders çalışmam lazım ama daha başlayamadım,
Kız öyle bir yazmışınki okuyunca koptum valla hala da gülesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?