Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yaaa insallah ;-)

gecmis olsun ya ne olduda neyin vardi paylasmismiydin?
ben bütün sayfalari okuyamadim hemen hemen 100 den fazla sayfayi kacirmisim hepsini okuyamiyorum yetistiremiyorum yani 🙂

ee nekadarlik oldu bebisko?

benden daha TIK yok gecen ay yumurtladigimi farkettmistim siddetli belirtiler vardi ama bu ay ne yumurtlama nede hamislik belirtisi var bakalim hayirlisi
allahim hayirlisini nasip etsin kaldiramicaksam vermesin🙂

evvela uzunzamandir bekleyip cok isteyenlere sonrada hayirli ise bana nasip etsin ama hayirlisiysa olsun 🙂

belirtilerin neydi?

ewet cnm paylaşmıştım 1 gün içinde 2 kere başımıza kötü bi olay geldi arabada ufak bi kaza yaşadım daha sonra gecede ilaç almya giderken eşimle kötü bi olay geldi başımıza ikisindende çok etkilendim ama allahtan bişi olmadı bebişe.. ben 9.haftama girdim inşallah sağlıklı bi şekilde tüm hamişlerin hamileliği.. benim ilk belirtilerim adetime 12 gün kala falan göğüselrimin acıması ve süt kanallarımın şişmesiydi birde aşırı yorgunluk ve gaz vardı adetime 1-2 gün kalada aynı adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı ve çok akıntım vardı hep adet oldum die tuvalete koşuodum meğer akıntıymış sonra zaten adet günümde olmayınca gebelik testi yaptım idrar kitinde pozitif çıktı.. ben 2.ayımda hamile kaldım allah kimseyi bekletmesin inşallah bu konuda bazen belirtisiz gelebilio cnm hamilelik o nedenle güzel bi süpriz olabilir inşallah öle olur... ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk cnmm

canım benim.inan senle beraber bizde çok üzüldük ama inannıyorum birgün hep beraber sevinicez sende böyle sabır ve metanet olduğu sürece allahım mükafatını vericek
bak belkide herşeyde vardır bir hayır gelecek ay hamiş kalırsın engüzel hediyeyi hemsen hemde eşin almış olur🙂
hoşgeldin güzelim inşallah böylebir acıyı tekrardan yaşamaz enkısa sürede bebeğine kavuşursun🙂
mavikedim negüzel günün geçmiş buda süper bişey insanın umudu artıyo inşallahhh hiç gelmez reglin inşallahh🙂
dularımız seninle hepimizle canım inşalllah gelmez bizim kırmızılar bende aynı durumdayım bugün ve yarın çooook önemli🙂
defne defnecimm bugün adet günün canım hamişlike ilgili belirtilerin varmı..
yesicimmm yokkkk🙁inan hiç belirtim yok yada ben farkında değilim karın ağrım çok var henüz regl olmadım sanki akşam biraz sabah biraz midem bulandı gibi ama bilemiyorumki nedendir inşallah bebektendir nediyim🙂

o dediğim idrar tahlilini yapıcam demiştin canım yaptınmı

yesicim ya ben normalde günüm geldiğinde ya gecesi yada sabah erkenden olurum hiç öyle günün ortasında olduğumu pek hatırlamam akşam çok ağrım vardı kesin dedim olucam sabah kalktım tuvalete gitmeye korktum aaaaaaa yine yok🙂şimdi akşamıedelim bakalım zorda geçse yarın sabaha kadar olmazsam gidip kan testi yaptırırım🙂🙂