ayy ne bileyim sevoo yaaa bugün yine bunalım takılıyorum 🙁
aksine keyfim yok canım bunaldım bugün iyice..
ya :-( ne bunalimi?
anndi vede gecirelim insallah 🙂
kız sevo ne dedin sen şimdi bişey anlamadım 🙂
mrb kızlar, cok yorucu bir gün gecirdim, sabah bel ve boyun MR cekildi, belde bir sorun cıkmadı, boynumda biraz varmış, iğne verdi, başka ilaclar falan, gecmezse fizik tedavisi yaptır dedi, saat 16 gibide rahim filmi cekildim, cok mutlu oldum herşey yolundaymış, tüpler kanallar herşey acık dedi dr, bütün sonuclar cok iyi tek sorunumuz yaş dedi, 6 ay sonra menapoza girip girmeyeceğini şimdiden yada önceden anlayableceğimiz bir teknik yok dedi, adetin ilk günü tekrar cağırdı, ilişki günleri yazdı falan, öyle yolladı bakalım HAYIRLISI RABBİMDEN, inşallah bu son adetim olur da meleğim gelir 🙂
noliii bakimm bunalım ne öle bir kelime yok literatürümüzde ona göreeeayy ne bileyim sevoo yaaa bugün yine bunalım takılıyorum 🙁
hoş geldin didim başka bişi dimedim balım neyi anlamadınkız sevo ne dedin sen şimdi bişey anlamadım 🙂
mrb kızlar, cok yorucu bir gün gecirdim, sabah bel ve boyun MR cekildi, belde bir sorun cıkmadı, boynumda biraz varmış, iğne verdi, başka ilaclar falan, gecmezse fizik tedavisi yaptır dedi, saat 16 gibide rahim filmi cekildim, cok mutlu oldum herşey yolundaymış, tüpler kanallar herşey acık dedi dr, bütün sonuclar cok iyi tek sorunumuz yaş dedi, 6 ay sonra menapoza girip girmeyeceğini şimdiden yada önceden anlayableceğimiz bir teknik yok dedi, adetin ilk günü tekrar cağırdı, ilişki günleri yazdı falan, öyle yolladı bakalım HAYIRLISI RABBİMDEN, inşallah bu son adetim olur da meleğim gelir 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?