*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #1 Yep yeni oda takımları ve beşikler besikler bebek bessikleri Bildiğiniz gibi artık erkeklere mavi kız bebeklerine pembe alma devri kalktı daha hoş renkler kullanılıyor anne adayları yada hamile kalmak isteyen meleklerin işine çok yarıcık bu yeni model oda takımları ve beşikler Ben hamile olsaydım kesin bunu alırdım 🙂
besikler bebek bessikleri Bildiğiniz gibi artık erkeklere mavi kız bebeklerine pembe alma devri kalktı daha hoş renkler kullanılıyor anne adayları yada hamile kalmak isteyen meleklerin işine çok yarıcık bu yeni model oda takımları ve beşikler Ben hamile olsaydım kesin bunu alırdım 🙂
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 6 Aralık 2010 #2 Allahım şunların güzelliklerine bak yaaa emeğine sağlık canım hepside çok hoş ama ben yinede kıza pembe tercih ederim
Allahım şunların güzelliklerine bak yaaa emeğine sağlık canım hepside çok hoş ama ben yinede kıza pembe tercih ederim
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #3 KeLeBeKs' Alıntı: Allahım şunların güzelliklerine bak yaaa emeğine sağlık canım hepside çok hoş ama ben yinede kıza pembe tercih ederim Genişletmek için tıkla ... al gülüm sen zevkine göre en güzellerini bende şu ilk resmi çok begendim ah bi hamiş kalayım onu alcam 🙂
KeLeBeKs' Alıntı: Allahım şunların güzelliklerine bak yaaa emeğine sağlık canım hepside çok hoş ama ben yinede kıza pembe tercih ederim Genişletmek için tıkla ... al gülüm sen zevkine göre en güzellerini bende şu ilk resmi çok begendim ah bi hamiş kalayım onu alcam 🙂
sılam_nisa Hamiş Melek 6 Aralık 2010 #4 Allahım banada bir evlat nasip ederse inşallah ona böle bişi alırım çok güzelmiş 🙂
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 6 Aralık 2010 #5 inşallah canım hamiş kalda hepsini al hepsini neden olsa 8 tane
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 6 Aralık 2010 #8 *GizemLi Kıs*' Alıntı: aynen kız bende 8 dogurcm hepsini alcam Genişletmek için tıkla ... hadi canım bitanede benden olsun 9 doğur
*GizemLi Kıs*' Alıntı: aynen kız bende 8 dogurcm hepsini alcam Genişletmek için tıkla ... hadi canım bitanede benden olsun 9 doğur
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #10 KeLeBeKs' Alıntı: hadi canım bitanede benden olsun 9 doğur Genişletmek için tıkla ... naptın kız sen ortadan çatlarım okadar oda takımı alamam 😀
KeLeBeKs' Alıntı: hadi canım bitanede benden olsun 9 doğur Genişletmek için tıkla ... naptın kız sen ortadan çatlarım okadar oda takımı alamam 😀