eyvallah_21 Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #1 yeter artıkkkkkk itiraf ediyorum teyzemi ve iki kızını hiç sevmiyorum.... bi insan bu kadar mı kötü niyetli olur ve kızlarına da bunu bu kadar mı aşılar yaa.... offffff valla yeter artık çekemiyorum...
itiraf ediyorum teyzemi ve iki kızını hiç sevmiyorum.... bi insan bu kadar mı kötü niyetli olur ve kızlarına da bunu bu kadar mı aşılar yaa.... offffff valla yeter artık çekemiyorum...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Kasım 2009 #2 ayni dert bendede var 😀 bende teyzemi ve kizini pek sevmem... 🙂🙂 Kötüleeerrr , cooooook Kötülllerrrrrrrrr
ayni dert bendede var 😀 bende teyzemi ve kizini pek sevmem... 🙂🙂 Kötüleeerrr , cooooook Kötülllerrrrrrrrr
RoCCo Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #4 yaa benimde nefret ettiğim cok inssan var cevremde anlyabiliyorum😀
$ul€ Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #5 ayy ben tezelerimi ve veletlerini seferimde baba tarafımdan nefter ediyorummmm
seerose Daimi Üye Üye 15 Kasım 2009 #6 Eee uzum uzume baka baka baka kararir,bir kotunun butun mahalleye zarari varmis.
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Kasım 2009 #7 benimde sevmedigim kuzenlerim var, bi fesatlar bi giciklar kiii :zuha: hic takmiyorum valla:zuha: