istanbul pendikte çok derin hisleri olan bir bayan var.yıldızname ve tarot bakıyor.bu bayan gerçekten çok iddalı.biz 4 kız arkadaş gittik.hepimiz şaşkınlık içersinde kaldık.ihtiyacı olan arkadaş varsa telefonunu verebilirim.
vALLA kimmişo???? ben pendiğin altına üstüne getirdim şimdi 3 kişi arasında mekik dokuyorum şu an ön planda olan benim değimimle bay ezotrikkk Taha... facebookta oldukça iyi ama merak etmedimde değil şu pendikteki ablayııııııııı😀DDDDDD
yaaa bu Taha için beceriksiz diyolar.daha çok yeni ve acemiymiş ben gitmedim ama giden 2 arkadaştan başka forumda gördüm bence paranızı boşa harcamayın.bu işleri hocalar iyi medyumlar bilir.
aysezorluer adlı arkadaş hesabını açtığın 1 gün içinde sırf bu konuya eğilme sebebin nedir.ayrıca olumlu ve olumsuz bütün yorumların biribirini takip eden dakika ve saatte olmuş uyanık senii..........
vALLA kimmişo???? ben pendiğin altına üstüne getirdim şimdi 3 kişi arasında mekik dokuyorum şu an ön planda olan benim değimimle bay ezotrikkk Taha... facebookta oldukça iyi ama merak etmedimde değil şu pendikteki ablayııııııııı😀DDDDDD
canım sana halkalı daki falcıyı tavsiye ederim.elif hnm oldukça bilgili ve ilim sahibi pendik te de var iyiler ama en yakın daki o.ben daha 3 gün oldu gideli kendisine.Taha erkek galiba ilgimi çekmedi ama alanında başarılı olabilir.herkese hayırlı işler ama herkes kısmetini yer.diğer bir sayfada elif hnm a kötü yorum yapılmıç çok kınadım..grşiş burdan..
pendiktede çok hoca var 2 tanesine gittim sorunum için ama paracıklarımı boşa döktüm son çare tv de bu medyum hoca elif i gördüm almanya kanalında istanbuldaymış.Taha demilşler arkadaşlar kimdir hocamı dua yazıyomu.
istanbul pendikte çok derin hisleri olan bir bayan var.yıldızname ve tarot bakıyor.bu bayan gerçekten çok iddalı.biz 4 kız arkadaş gittik.hepimiz şaşkınlık içersinde kaldık.ihtiyacı olan arkadaş varsa telefonunu verebilirim.