*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Haziran 2009 #1 Yoklama var!!! son hafta yoklama alınır mı Kızlar siteye geldiğinizde önce yoklamadan geçiyorsunuz anlaştıkmı😀 Kimler burda bilmek istiyorum boşuna el kaldırmayın ben burdayım gibisine sizi göremiyorum😀 Eee peki ne yapacaksınız günde bir kereden fazla yazmamak kaydıyla sitede olduğunuza dair varlığınızı hissettireceksiniz yani yoklamadan geçeceksiniz. Sıcak bir gülümseme,içten bir merhaba ne geliyorsa içinizden bir şekilde varlığınızı hissettirin bakalım🙂 Siteye kim gelmiş kim gitmiş bilmek istiyorum Dip not: Tekrar belirtmek istiyorumki herkes günde sadece bir kez yazabilir
son hafta yoklama alınır mı Kızlar siteye geldiğinizde önce yoklamadan geçiyorsunuz anlaştıkmı😀 Kimler burda bilmek istiyorum boşuna el kaldırmayın ben burdayım gibisine sizi göremiyorum😀 Eee peki ne yapacaksınız günde bir kereden fazla yazmamak kaydıyla sitede olduğunuza dair varlığınızı hissettireceksiniz yani yoklamadan geçeceksiniz. Sıcak bir gülümseme,içten bir merhaba ne geliyorsa içinizden bir şekilde varlığınızı hissettirin bakalım🙂 Siteye kim gelmiş kim gitmiş bilmek istiyorum Dip not: Tekrar belirtmek istiyorumki herkes günde sadece bir kez yazabilir
kaprisli Yeni Üye Üye 27 Haziran 2009 #2 Cevap: Yoklama var!!! herkes yatmaya gitti ben yarasa gibi daha yeni geldim ve burdayımm
S su.ay Yeni Üye Üye 27 Haziran 2009 #5 Cevap: Yoklama var!!! selam herkes uykusunu aldı valla bende burdayımmmm.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Haziran 2009 #6 Cevap: Yoklama var!!! Her daim burda😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 27 Haziran 2009 #7 Cevap: Yoklama var!!! burayımmmmmmmmmm hatta burdayız kızımla beraber