Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #1 Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? Yolculuk yaparken özellikle hangi vasıtaları / yolları tercih edersiniz melekler? Mutlaka kara yolunu kullananlardan mısınız, yoksa uçaktan vazgeçmeyenlerden mi? Duruma göre değişir mi diyorsunuz, özel arabam hepsinden iyi diye mi düşünüyorsunuz?
Yolculuk yaparken özellikle hangi vasıtaları / yolları tercih edersiniz melekler? Mutlaka kara yolunu kullananlardan mısınız, yoksa uçaktan vazgeçmeyenlerden mi? Duruma göre değişir mi diyorsunuz, özel arabam hepsinden iyi diye mi düşünüyorsunuz?
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 20 Ağustos 2008 #2 Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? genelde eşimle gidersem şahsi arabamızla gideriz.. ama eğer tek gidecek isem şartlar uygun ise uçak tercihim..
Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? genelde eşimle gidersem şahsi arabamızla gideriz.. ama eğer tek gidecek isem şartlar uygun ise uçak tercihim..
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Ağustos 2008 #3 Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? Ucak kadar rahat bir yolculuk düsünemiyorum, gidecegimiz yerde gerekirse araba kiraliyoruz
Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? Ucak kadar rahat bir yolculuk düsünemiyorum, gidecegimiz yerde gerekirse araba kiraliyoruz
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #4 Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? Uçak öncelikle, gideceğim yere uçak yoksa ya da yer bulamadıysam araba kesinlikle. Otobüs kullanacaksam da Varan Seyahat diyorum.
Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? Uçak öncelikle, gideceğim yere uçak yoksa ya da yer bulamadıysam araba kesinlikle. Otobüs kullanacaksam da Varan Seyahat diyorum.
necla Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #5 Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? tek gidiyorsam tabiki ucak ama ailece gidiyorsak araba yolculugunu cok severim
Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? tek gidiyorsam tabiki ucak ama ailece gidiyorsak araba yolculugunu cok severim
UzakMavi Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #6 Cevap: Yolculuklarda Tercihiniz Nedir? uçak derim nekadar ağırı verici olsada