SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Haziran 2009 #11 Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Yahu varya nasıl bir ruh hali ile girdim konuya işte bu bir şiir tadında şiir okuyayım dedim ki, en aşağısına geldiğimde koptum sigaram dudaklarımdan klavyeye düştü Ağlıyorum sayın seyircileeer
Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Yahu varya nasıl bir ruh hali ile girdim konuya işte bu bir şiir tadında şiir okuyayım dedim ki, en aşağısına geldiğimde koptum sigaram dudaklarımdan klavyeye düştü Ağlıyorum sayın seyircileeer
M Misafir Forum Okuru 13 Haziran 2009 #12 Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Ayy ne ayıppp Doğal bir ihtiyaç olmasının yanı sıra, neden se ayıp olarak bilinir ve yapan da niyeyse utanır valla ben bilmem, etmem Süper di çok güldüm paylaşım için tşkler
Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Ayy ne ayıppp Doğal bir ihtiyaç olmasının yanı sıra, neden se ayıp olarak bilinir ve yapan da niyeyse utanır valla ben bilmem, etmem Süper di çok güldüm paylaşım için tşkler
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #13 Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Bu nasıl duygusallıktır çok içlendim :şey: Harikaydı gözlerimden yaş geldi gülmekten :zuha:
Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Bu nasıl duygusallıktır çok içlendim :şey: Harikaydı gözlerimden yaş geldi gülmekten :zuha:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #14 Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Koptummm yaaaa..... Duygusallığı ilee bu şiir beni başka diyarlaraa götürdü... emeklerine sağlık...
Cevap: YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi Koptummm yaaaa..... Duygusallığı ilee bu şiir beni başka diyarlaraa götürdü... emeklerine sağlık...