Zahide Yetiş'e katılan sakallı kadının görüntüleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Zahide Yetiş'e katılan sakallı kadının görüntüleri
zahide yetiş sakallı kadın, sakallı kadın, kadınlarda sakal neden çıkar ile ilgili bilgiler sizler için bu konumuz da yer alıyor.

Show tv ekranlarının sevilen programı Zahide Yetiş'e katılan ve yüz ve çene kısmın da sakal bıyığın olduğu kadın görenleri hayrete düşürdü.

Sakallı kadını görenler önce gözlerine inanamadı.. Programa katılan bayan doktor ise bu durumun kesinlikle tedavi edilmesi gerektiğini açıkladı.

zahide-yetis-in-programina-katilan-sakalli-kadin-10263552_7199_amp.JPG


Aynur isimde ki kadın Hatay'dan programa katıldığını ve 30 yaşından itibaren yüzündeki sakal ve bıyıklarla uğraştığını açıkladı. Zaman için de sakal ve bıyıkları için ağda ve cımbızla alma yöntemini denesede bu konuda başarılı olamadığını ve aldıktan sonra tüylerin tekrar çıktığını söyledi.


Aslın da bu rahatsızlığın tıp dilin de bir adı var oda hirsutizm denilen kadınlar da sakallanma problemi adı altın da bir hastalık...


Hirsutizm nedir ve neden olur? Kadınlar da sakal neden olur?

Kadınlar da aşırı kıllanma sonucun da yüz bölgesinde sakal ve bıyıklar çıkar. Bu rahatsızlık tıp dilin de hirsutizm olarak adlandırılıyor.Kadınlarda kıllanma sorunun altın da başka sorunlar da yatabilmektedir. Kullanılan bazı ilaçlar da aşırı kıllanmaya neden olabilir.

oSQNQ.JPG

Kadınlar da erkeklik hormonunun aşırı salgılanması nedeni ile de sakalların görünümü ortaya çıkabilir.Metabolik yada genetik bozukluklardan dolayı kadınlar da sakallar kimisin de açık renkte ortaya çıksada kimisin de gözle görülür bir şekil de yoğun ve koyu renk olarak ortaya çıkabilir.

Enzim yetmezliği de kadınlar da sakallanma nedenleri arasındadır.

Kadınlar da tüylenmenin diğer nedenleri

Bazı karaciğer hastalıkları
kullanılan ilaçlara bağlı yan etkiler(kortizon, bazı hormon ve besin takviyeleri
bazı tümörler
böbrek üstü bezinin hastalıkları
hormonal nedenler

Kadınlarda aşırı tüylenme hastalığının altında yatan nedenlerini mutlaka bir uzman kontrolü dahilin de öğrenebilirsiniz.
 
Geri
Üst