CaRiZmA Vip Melek Üye 24 Ocak 2009 #11 Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı Bende 16-17 li yaslarima dönmek isterdim.... okulum yani gelecegimle ilgili yanlis kararlar vermezdim.. cok pismanim coooookkk, basimizda kavak yelleri vardi iste😀
Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı Bende 16-17 li yaslarima dönmek isterdim.... okulum yani gelecegimle ilgili yanlis kararlar vermezdim.. cok pismanim coooookkk, basimizda kavak yelleri vardi iste😀
anuş Yeni Üye Üye 23 Şubat 2009 #12 Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı bebekligime dönmek isterdim babamı tanımak icin
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Şubat 2009 #13 Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı lisee yıllarımaa🙂teşekürlerr
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #14 Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı bende ilkokul yıllarıma dönmek isterdim çok güzel günlerdi beaa :uhu.
Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı bende ilkokul yıllarıma dönmek isterdim çok güzel günlerdi beaa :uhu.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Nisan 2009 #15 Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı Çocukluğuma geri dönmek isterdim çocukça yaşamak için yaşadığım bölgenin sorunlu olmasından dolayı hep içerde bebeklerimle oynadım ben hiç top oynamadım ip atlamadım.. çocukluğuma dönüp bunları yaşamak isterdim🙂
Cevap: zamanda geriye donmek mumkun olsaydı Çocukluğuma geri dönmek isterdim çocukça yaşamak için yaşadığım bölgenin sorunlu olmasından dolayı hep içerde bebeklerimle oynadım ben hiç top oynamadım ip atlamadım.. çocukluğuma dönüp bunları yaşamak isterdim🙂