K karakuzu Daimi Üye Üye 5 Ocak 2013 #1 Zeytinle Basim Dertte!! Kizlar yaa babam koca bi tenekede zeytin almis azda bana verdiler. Cok tuzlu. Sürekli suyunu degistiriyorum ama ayni. Ne yapsam bilemedim bi fikir verin !
Kizlar yaa babam koca bi tenekede zeytin almis azda bana verdiler. Cok tuzlu. Sürekli suyunu degistiriyorum ama ayni. Ne yapsam bilemedim bi fikir verin !
M mavi_kelebek Forum Okuru 5 Ocak 2013 #2 bol bol limonla kuzu zaten az vermıs az az ye gıtsın sende bol bol lımonla az da pul bıberı dök
K karakuzu Daimi Üye Üye 5 Ocak 2013 #3 Kiz sosuda hazir. Biraz zeytinyag kekik pulbiber limon... ama cok tuzlu yAa
M mavi_kelebek Forum Okuru 5 Ocak 2013 #4 akasamda suda beklet o suyu dok baktın yıne gecmemıs yıne yap bak nasıl gecıyo sonra bır guzel lımonlaa
akasamda suda beklet o suyu dok baktın yıne gecmemıs yıne yap bak nasıl gecıyo sonra bır guzel lımonlaa
K karakuzu Daimi Üye Üye 5 Ocak 2013 #5 Yafrum kac gundur kirk sefer suyunu degistirdim yok gitmiyo ya
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Ocak 2013 #6 Ben de çok tuzlu zeytinleri akşamdan suda bekletirim geçiyor senin zeytinin tuzu niye geçmiyor anlamadım😕
Ben de çok tuzlu zeytinleri akşamdan suda bekletirim geçiyor senin zeytinin tuzu niye geçmiyor anlamadım😕
K karakuzu Daimi Üye Üye 6 Ocak 2013 #7 MaWiM' Alıntı: Ben de çok tuzlu zeytinleri akşamdan suda bekletirim geçiyor senin zeytinin tuzu niye geçmiyor anlamadım😕 Genişletmek için tıkla ... Azcik kendine gelmis bol bol limonladim koydum sofraya artik yiyen yesin 🙂
MaWiM' Alıntı: Ben de çok tuzlu zeytinleri akşamdan suda bekletirim geçiyor senin zeytinin tuzu niye geçmiyor anlamadım😕 Genişletmek için tıkla ... Azcik kendine gelmis bol bol limonladim koydum sofraya artik yiyen yesin 🙂