Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #1 Zihin Okuyucu zihin okuyucunun sırrı zihin okuyucu sırrı okuyucu Zihin Okuyucu ile aklınızdan tutuğunuz şeyleri ekranda göreceksiniz nasıl mı J tıklayın … yorumları bekliyorum 🙂
zihin okuyucunun sırrı zihin okuyucu sırrı okuyucu Zihin Okuyucu ile aklınızdan tutuğunuz şeyleri ekranda göreceksiniz nasıl mı J tıklayın … yorumları bekliyorum 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Ekim 2009 #5 gercekten bildi 🙂🙂 cok zevkli bisey bu datlum 🙂 saol paylasim icin
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 2 Ekim 2009 #6 🙂 🙂 🙂 beyendiğinize sevindim yalnız onun bir sırrı var bilene kocaaamannnn bi kalp dolusu sevgi onu bulmaya çalışın 🙂
🙂 🙂 🙂 beyendiğinize sevindim yalnız onun bir sırrı var bilene kocaaamannnn bi kalp dolusu sevgi onu bulmaya çalışın 🙂
M * MuCiZé * Forum Okuru 7 Ekim 2009 #8 😀 sayılar arasında bi bağlantı var ama şuanda kafa yoramıyorum😀 ama arasında bağlantı olan sayılarda hep aynı rakam,işaret yada harf var 😀
😀 sayılar arasında bi bağlantı var ama şuanda kafa yoramıyorum😀 ama arasında bağlantı olan sayılarda hep aynı rakam,işaret yada harf var 😀
Ariza Yeni Üye Üye 7 Ekim 2009 #9 Valla canim baktim ama anlamadim galiba 0 cikiyor ha bire bende 😀 ama güzl bisidir eminim dogru ciksa bide
Valla canim baktim ama anlamadim galiba 0 cikiyor ha bire bende 😀 ama güzl bisidir eminim dogru ciksa bide
K kadersiz kader Yeni Üye Üye 22 Ekim 2009 #10 bilemediki 😀 3 kere denedim 1 tanesini bildi... zaten bnm zihnimden gecenleri kimse tahmin bile edemez ki
bilemediki 😀 3 kere denedim 1 tanesini bildi... zaten bnm zihnimden gecenleri kimse tahmin bile edemez ki