PeLiNiM Yeni Üye Üye 28 Ekim 2009 #1 10 soruda cilt kanseri (test et) Şüpheli benleriniz var mı? Testi çözün, cevabı öğrenin 1-Öncekilerden farklı bir ben dikkatinizi çekti mi? 2-Hızlı büyüyen benleriniz var mı? 3-Renkleri değişti mi? 4-Benlerin çevresi düzensiz mi? 5-Eski bir beniniz iltihaplandı mı? 6-Eski bir beniniz hiç kanadı mı? 7-Daha önce bensiz olan ciltte yeni yeni oluşumlar mı ortaya çıktı ? 8-Ailede cilt kanseri var mı? 9-Güneşte hemen kızaran kızıl veya sarışın biri misiniz? 10-Vücudunuzda çapı 1 milimetreyi aşan 4-5'i aşkın ben var mı? SONUÇEğer 6 veya daha fazla soruyu evet diye yanıtladıysanız, vakit geçirmeden bir cilt hastalıkları uzmanına başvurun. Çünkü melanom söz konusu olabilir
Şüpheli benleriniz var mı? Testi çözün, cevabı öğrenin 1-Öncekilerden farklı bir ben dikkatinizi çekti mi? 2-Hızlı büyüyen benleriniz var mı? 3-Renkleri değişti mi? 4-Benlerin çevresi düzensiz mi? 5-Eski bir beniniz iltihaplandı mı? 6-Eski bir beniniz hiç kanadı mı? 7-Daha önce bensiz olan ciltte yeni yeni oluşumlar mı ortaya çıktı ? 8-Ailede cilt kanseri var mı? 9-Güneşte hemen kızaran kızıl veya sarışın biri misiniz? 10-Vücudunuzda çapı 1 milimetreyi aşan 4-5'i aşkın ben var mı? SONUÇEğer 6 veya daha fazla soruyu evet diye yanıtladıysanız, vakit geçirmeden bir cilt hastalıkları uzmanına başvurun. Çünkü melanom söz konusu olabilir
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Ekim 2009 #2 tesekkürler cnm çok şükür hiç biri yok aman Allah korusun herkesii