115 ADET ÜRÜN TOPLU OLARAK SATILIKTIR. (GİYİM, AKSESUAR, EŞYA)
Merhaba. Nakit ihtiyacından ötürü elimizde bulunan az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış ürünler tercihen toplu olarak satılacaktır. Nakit olarak destek vermek isteyen bir bayan ya da bayanlar satın alınabilir. Ürünler, İstanbul'dadır. Mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
Ilk öncelikle hepimizin zor zamanları oluyor. Uzulmemeni umuyorum. İnşallah en kisa surede feraha refaha erersiniz. Ve müzik setinin fiyat i nedir? Almayı düşünüyorum.
Merhaba. Teşekkür ederim. Bazı masraflar için nakit para gerekiyor. Yoksa bir borç, iflas, dara düşme durumu değil. Size konu hakkında mesaj atıyorum. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
İnan ki eşyaların hele o ayakkabıların çantaların kolyelerine bittim ama kapalı olduğum için kolye takamıyorum rahat olmuyor diğer ürünlerinde çok güzel
ahh eşim netten alışveriş yapmama izin verse alırımda asla vermez benimde kendime ait kredi kartım falanda yok
inşallah satabilirsin hayırlı alışverişler bunun adı bit pazarı olsun 🙂
İnan ki eşyaların hele o ayakkabıların çantaların kolyelerine bittim ama kapalı olduğum için kolye takamıyorum rahat olmuyor diğer ürünlerinde çok güzel
ahh eşim netten alışveriş yapmama izin verse alırımda asla vermez benimde kendime ait kredi kartım falanda yok
inşallah satabilirsin hayırlı alışverişler bunun adı bit pazarı olsun 🙂
Merhaba, iyi sözleriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Ayşe hanım. Eğer fotoğrafları eşinize gösterebilirseniz memnun olurum. Toptan satmak istiyorum, her ürünün ayrı bir fiyatlandırması vardı, o tutar üzerinden indirimli bir meblağa bırakacağım. Eşiniz de ürünleri beğenirse ve maddi durumu yeterliyse lütfen bana bir ulaşsın. Ürünler elden de teslim edilebilir. Detaylar için size mesaj atamadım.