B Bittercikilata Yeni Üye Üye 23 Aralık 2022 #1 14 aylık bebeğim hiç birşey yemiyor İyi günler hanımlar 14 aylık bebeğim hiç bişi yemiyor Tecrübeli anneler ne önerirsiniz. Neler yapıp iştahını açabilirim
İyi günler hanımlar 14 aylık bebeğim hiç bişi yemiyor Tecrübeli anneler ne önerirsiniz. Neler yapıp iştahını açabilirim
D damlalar_ Yeni Üye Üye 23 Aralık 2022 #2 Bittercikilata' Alıntı: İyü günler hanımlar 14 aylık bebeğim hiç bişi yemiyor Tecrübeli anneler ne önerirsiniz. Neler yapıp iştahını açabilirim Genişletmek için tıkla ... Ben eline yarım su dolu bardak veriyordum hahah dikkat dağıtarak yeni tadlara karşı tepki veriyordur
Bittercikilata' Alıntı: İyü günler hanımlar 14 aylık bebeğim hiç bişi yemiyor Tecrübeli anneler ne önerirsiniz. Neler yapıp iştahını açabilirim Genişletmek için tıkla ... Ben eline yarım su dolu bardak veriyordum hahah dikkat dağıtarak yeni tadlara karşı tepki veriyordur
B Bittercikilata Yeni Üye Üye 23 Aralık 2022 #3 damlalar_' Alıntı: Ben eline yarım su dolu bardak veriyordum hahah dikkat dağıtarak yeni tadlara karşı tepki veriyordur Genişletmek için tıkla ... Yok hiç bişey fayda etmiyor yapmadığım kalmadı
damlalar_' Alıntı: Ben eline yarım su dolu bardak veriyordum hahah dikkat dağıtarak yeni tadlara karşı tepki veriyordur Genişletmek için tıkla ... Yok hiç bişey fayda etmiyor yapmadığım kalmadı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Aralık 2022 #4 Selamlar bebeğinizin mama yememesinin nedeni nedir hasta mı ya da diş çıkarma döneminde mi durduk yere mi oldu ne zamandır böyle
Selamlar bebeğinizin mama yememesinin nedeni nedir hasta mı ya da diş çıkarma döneminde mi durduk yere mi oldu ne zamandır böyle
B Bittercikilata Yeni Üye Üye 23 Aralık 2022 #5 SadmiN' Alıntı: Selamlar bebeğinizin mama yememesinin nedeni nedir hasta mı ya da diş çıkarma döneminde mi durduk yere mi oldu ne zamandır böyle Genişletmek için tıkla ... Diş çıkarma dönemindeydi çıktı hala devam ediyor Sanırım 1 yaş sendromu 🙁 Sadece meme emmek istiyor diğer ek gıda istemiyor kesinlikle
SadmiN' Alıntı: Selamlar bebeğinizin mama yememesinin nedeni nedir hasta mı ya da diş çıkarma döneminde mi durduk yere mi oldu ne zamandır böyle Genişletmek için tıkla ... Diş çıkarma dönemindeydi çıktı hala devam ediyor Sanırım 1 yaş sendromu 🙁 Sadece meme emmek istiyor diğer ek gıda istemiyor kesinlikle
B Bittercikilata Yeni Üye Üye 23 Aralık 2022 #6 SadmiN' Alıntı: Selamlar bebeğinizin mama yememesinin nedeni nedir hasta mı ya da diş çıkarma döneminde mi durduk yere mi oldu ne zamandır böyle Genişletmek için tıkla ... Başlığı düzenleyemiyorum Düzenlenebiliyor mu acaba
SadmiN' Alıntı: Selamlar bebeğinizin mama yememesinin nedeni nedir hasta mı ya da diş çıkarma döneminde mi durduk yere mi oldu ne zamandır böyle Genişletmek için tıkla ... Başlığı düzenleyemiyorum Düzenlenebiliyor mu acaba
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2022 #8 Hayatım hepimiz geçtik bu dönemlerde sen memeden kesmemeye dikkat et varsın ek gıda da almayı versin hiç sıkıntı yapma kendi kendine problem etme bu durumu geçecektir emin olabilirsin
Hayatım hepimiz geçtik bu dönemlerde sen memeden kesmemeye dikkat et varsın ek gıda da almayı versin hiç sıkıntı yapma kendi kendine problem etme bu durumu geçecektir emin olabilirsin
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 24 Aralık 2022 #9 Bittercikilata' Alıntı: İyi günler hanımlar 14 aylık bebeğim hiç bişi yemiyor Tecrübeli anneler ne önerirsiniz. Neler yapıp iştahını açabilirim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
Bittercikilata' Alıntı: İyi günler hanımlar 14 aylık bebeğim hiç bişi yemiyor Tecrübeli anneler ne önerirsiniz. Neler yapıp iştahını açabilirim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
B Bittercikilata Yeni Üye Üye 26 Aralık 2022 #10 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum 🙂