hoşbulduk ,nasılsınkız şafak sayıyormuşsun hadi topikçe sayalım🙂hoş geldin yağmurcuk
yazmadı dozlarını,bi mesajnı atsam gene🙂Bende farklı yumurta gelişimi için 1 seferde 4 toz 1 su kullanıldı.Kaan hocaya Sor istersen ama tahminim 1 toz 1 sudur heralde pamukta yokki soralım o nasıl kullandı.
saol aşkım hepimizin tedavileri hayırlı olur inşallah🙂selam canım hoşgeldin. inşallah canım tedavi hayırlı olur daha güzel sonuçlar alırsınız.bilgem sanırım cmts doktoara gidecekmiş
inanmıyorum şaka gibi ya benim şansıma işte.proxeed te öyle gittik taa gümrükten 70 lira üstüne verdikte aldık.herşey kısmet galiba beniki gelmiycek🙁
canım sanırım benimkki de aynı yer. pres...ed40 ovulasyon 10 gebelik almıştım bende benimki de 5 günde falan gelmişti11 ocakta siparş verdim 14 ocakta elimdeydi..aynı yer yaaaaaaaaa
hoşbulduk ,nasılsınkız şafak sayıyormuşsun hadi topikçe sayalım🙂
yazmadı dozlarını,bi mesajnı atsam gene🙂
saol aşkım hepimizin tedavileri hayırlı olur inşallah🙂
Yazınca bende hatırladım ,inşallah hayır haberlerle gelir🙂
Sen nasılsın hayatım ,giriyormusunuz diğer topiğe🙂
Ben çok kırıldım o tpiğe ama arkadaşlarımıda çok özlüyorum🙁
bende iyi işte. diğer topike pek girmiorum okuyorum ama , arkadaşlardan merak ettiklerim varhoşbulduk ,nasılsınkız şafak sayıyormuşsun hadi topikçe sayalım🙂
yazmadı dozlarını,bi mesajnı atsam gene🙂
saol aşkım hepimizin tedavileri hayırlı olur inşallah🙂
Yazınca bende hatırladım ,inşallah hayır haberlerle gelir🙂
Sen nasılsın hayatım ,giriyormusunuz diğer topiğe🙂
Ben çok kırıldım o tpiğe ama arkadaşlarımıda çok özlüyorum🙁
canımın içi saool nasılsın bebişim🙂
daha iyiyim ,beni görenler bilmeyenler hastamısın diye soruyordu,sabah göz altlarım morarmış ve kocaman şişlerle uyanadım ,kendimi tanıyamadım🙁
ama çok şükür çok iyiyim şimdi,ilgine alakana çok tşk ederim🙂
ben iyiyim canım sen nasılsın
aşkımsın ya saol minik kuşum🙂evet canım tecrübe konuşuyor.geçmişi okuyamadığını bildiğim için buldum zaten
zaten elimizdekileri bitirmesi lazım ,benim elimden kuş uçmaz🙂yağmurcum bence kullan bırakma en azından 1 ay daha kullan
ah canım keşke olsada bende meraklansam 🙁(ayy yok canım benim daha var ümitlenemiyorumda zaten
sen meleğe bak onda var bişeyler gibi
ronyadanda gelcek inşllah güzel haaberler
tabi süprizlerde açığız belli olmuyo bu işler her an herkes patlatabilir bombayı
doğru bende hatırladım şimdi ,iyiki varsınız açık ansiklopedi ,ben unutuyorum siz tamamlıyorsunuz🙂yağmurcum yanlış hatırlamıyorsam eğer prox... k... hoca bırakın desede kris devam edin diyordu. sen yine krise bi sor bırakmadan
ben sendende umutluyum bebeğim🙂ayy yok canım benim daha var ümitlenemiyorumda zaten
sen meleğe bak onda var bişeyler gibi
ronyadanda gelcek inşllah güzel haaberler
tabi süprizlerde açığız belli olmuyo bu işler her an herkes patlatabilir bombayı
bende iyi işte. diğer topike pek girmiorum okuyorum ama , arkadaşlardan merak ettiklerim var
ah canım keşke olsada bende meraklansam 🙁(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?