2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarında kahvaltıya gideceğiz iş arkadaşlarıyla havanın haline bak ya off

Evet ya bu ne hava ya birde siz piknik mi yapacaktınız 🙁 yerlerde ıslandı hep .

bu arada sana bir mobilyacı soracaktım bende 🙂 şu istediğim takım vardı ya benim onu geçenlerde dolmuşta giderken güven mobilya diye bir yerde gördüm atalarda minübüs cad. biliyormusun orasını nasıl bir yer bugün belki gidip bakacağız ama ...

evet canım hayırlısı neyse o olsun. kızın ve sen bu durumu atlatacaksınız . kuzular büyüdüler zaten. korkma birşeycik olmaz

İNŞALLAH CANIM SAĞOL
1 SAAT SONRA GİDİCEM DOKTORA
SIKINTIDAN İŞE GELDİM KAFAM DAĞILSIN DİYE
AMA KIZIMIN HAREKETLERİ YERİND EÇOK ŞÜKÜR
KAŞINTININ OLDUĞU GÜN HİÇ KIPIRDAMADI ODA KORKUTTU ZATEN BENİ VE DOKTORUMU NST BAĞLADIALR KALP ATIŞLARI İYİ SANCIMDA YOKTU O BİRAZ RAHATLATTI BİZİ

DÜNDEN BERİ HAREKETLERİ DAHA İYİ
O HAREKET ETTİKÇE BEN KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEİYORUM

şu kaşıntı olayının hamilelerde olduğunu duymuştum
normal demekkiiiiii

İnşallah hayırlısı olur canım üzme sen kendini kızın inşallah annesine yardımcı olur inşallah tez zamanda ne olduğu anlaşılır kimsenin lafına bakma belki doktorun sana sakinleştirici verebilir bitkisel olanlardan kaşıntını rahatlatması için bir konuş bence gittiğinde .

piknik değil masalarda oturacaktık ama kapalı yerde duracağız şimdi 🙁
güven mobilyayı biliyorum . ama içine girip bakmadım canım.
mert bebe sizin takımı yapmıyordu demi ??

hoşgeldin pembik. bende az sonra işlere dalacağım. yakında izinler başlar bitirmem lazım hepsini

sen de mi calısıyorsun ctsileri?
kolay gelsin canım ben de 6 ya kadar burdayım bgn aksam da misafirm var arkadaslar gelecek karı koca ünv.deki ev arkadasım bayadır göremedim onu sizin tarafta oturuyorlar onlar da anadolu yakasında yani.