2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hemen uydurayım ben 🙂 hani annelerimiz ponpon yaparlardı ya yünden onun gibi kurdala yada tülleri alıp kalın bir kartona sar ortasından tutur bir başka kurdale ile sonra diğer tarafını kes 🙂 :Laie_23: bence bu şekilde olabilir
kıs delü pomponu yaparsak bel kısmı neresi olcek neresinden giyilcek hahaha
varrr kuzummm kendimi yırtıyom ya midem bulani yy diye bebişşşş dönüyomuş hareket ediyomuş ya ondanmışşşşşşşşşşşş
asfam tedirgin oldum 2 gundur bulantım var
hani şmşek cakması,bulantı kusma,karın agrısı
gebelik zehrlenmesi olabilr diyolarya tırstım

aslında çok sıkıcı bir durum kızlar
pazartesi şiddetli bir kaşıntım başladı salı dr. Gittim
karaciğer enzimlerine baktıolar tahliller temiz çıktı fakat
kaşıntı durmadı
özellikle el ve ayaklarım sabahlara kadar kaşınıyorum ve sinirimden ağlıyorum ne yapacağımı bilemedim dünde komşumuz eşime çocuğunu bu sebepten dolayı kaybetmiş karnında ölü doğdupunu söylemiş ödüm kopuyo korkudan yavrumun kalp atışları yerinde ama araştırdım bi netice bulunmazsa bebeği alabilir dedi dr.
az önce yine kan verdim saat 2,30 ultrason çekilecek bakalım neden kaynaklandığı bilinmiyor moralim çok bozuk yüzdük yüzdük sonuna geldik inşallah rabbim onu bana bağışlarrrrrr

hadi cnm ölemi oluyomuş benim bulantım var karın ağrım var ALLAHIMA şükürrr
yok ya benm dediğim gibi bişeydir o bebiş hareket ediyo ya ondan dır

kaşıntı durmadı
özellikle el ve ayaklarım sabahlara kadar kaşınıyorum ve sinirimden ağlıyorum ne yapacağımı bilemedim dünde komşumuz eşime çocuğunu bu sebepten dolayı kaybetmiş karnında ölü doğdupunu söylemiş ödüm kopuyo korkudan yavrumun kalp atışları yerinde ama araştırdım bi netice bulunmazsa bebeği alabilir dedi dr.
az önce yine kan verdim saat 2,30 ultrason çekilecek bakalım neden kaynaklandığı bilinmiyor moralim çok bozuk yüzdük yüzdük sonuna geldik inşallah rabbim onu bana bağışlarrrrrr

ay cnm ya sıkma canını bozma moralini bence bişeycik çıkmıcak inşallahhhhhhh
gelmiş geçmiş olsunnn etrafına da bakma sonuçta ne yaşadığını bilemezsin ki kendinle kıyaslama ALLAH yardım ederr

kaşıntı durmadı

kuzum saçmalama
1 örnek hepimiz için geçerli olamaz
son zamanlarımızdayız zaten
eğer bebeğe zararı olacaksa alırlar sezeryanla nolurki
Allahın izniyle bişicik olmaz sen strese sokma kendini,

hadi cnm ölemi oluyomuş benim bulantım var karın ağrım var ALLAHIMA şükürrr
yok ya benm dediğim gibi bişeydir o bebiş hareket ediyo ya ondan dır
öledir dimi🙁
ay paranoyak olcaz valla

Kız ben onu süs sandıydım 🙂 sen elbiseye mi dikeceksin ozaman bir ipe dizeceksin 🙂 hani atkıların ucuna yapar gibi diyeyim bakalım bu olur mu yada gidip gelinlikçilere sor canım onlar hani bazı gelinliklerde bu şekilde yapıyorlar katkat :dp178::dp178:

benim doktor artık haftada çağırıyor gerçi normal şartlarda 2 haftada çağırmam gerekirdi ama sende gebelik diyabeti var diye haftada gelmen gerekiyor dedi.Bence 4 hafta çok uzun bir süre zaten 36dan sonra bekliyoruz bebekleri diyor tüm doktorlar

Ya işte benim doktor böyle biraz rahat...

mide bulantısı olan var mı buaralar kızlar

Banim oluyoo arada ama öyle çok değil.. Doktora sordum dün.. Normal dedi.. Mideme baskı yapıyordur bebek dedi..

selam kızlar

ben 1 haftadır yokum doktorlardan çıkamadaım
umarım herkesler iyidir

Geçmiş olsun..

kuzum saçmalama
1 örnek hepimiz için geçerli olamaz
son zamanlarımızdayız zaten
eğer bebeğe zararı olacaksa alırlar sezeryanla nolurki
Allahın izniyle bişicik olmaz sen strese sokma kendini,

öledir dimi🙁
ay paranoyak olcaz valla

kız ben çekiyom bide ishalim 1ay olcak bulantı karın burkar ya öle
dra sordum bu rahim kendini doğuma hazırladığından oluyooo dedi bazı insanlarda belli olurmuş çok
bulantı hariç bulantı ise bebeek hareketleriymiş hani eskiler saçlanır falan derler hareketiyle ilgiliymiş içeriyi allk bullak ettiğinde sıpalarrrrrr
paranoyak olduk bilemmmmmmmmmmm

Geri