2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şunnarı nasıl yapmışlar bi fikri olan var mı
çıldırıciimm

t351rcqfeiosrohlcph.jpg

Kızlar ya şimdi siz bundan sonra iki haftada bir gideceksiniz doktora di mi.. Benim doktor da benim gibi deli :deli: işte... 36 da gideceğim bi daha.. Ondan sonra daha sık görüşeceğiz dedi.. E zaten 38 de doğurmayacak mıyım ben... Hangi ara görüşeceğiz acaba.. hahaha
msn nini vireydin ordan webcamda görüşürdünüz hahaha

Teşekkürler Kızlar... hepimizinkine maşallah... :nazar: :kiss:

:nazar: koccaman bi maşallah oğluşuna canım... Adam oldular hakkatten ya.. Zaman çok hızlı geçiyoo valla... Sonra Bi bakacağız okula başlamışlar.. hahahhah

Merhaba Kızlar... Sabahtan gittim ben de kan vermeye şu uyuşmazlık için... Sonra da alışveriş falan yaptık anca geldim eve işte.. Ayy hemen yoruluyorum ya.. Sizde de keyifler iyi okuduğum kadarıyla..:dp178:

Sağol canım 🙂 artık bebiklerimiz büyüyor :bebem::bebem:Zühtüde maşallah kocaman olmuş geçmişi okuyordum gördüm .:nazar: :nazar: tüm bebeklerimize

Kızlar ya şimdi siz bundan sonra iki haftada bir gideceksiniz doktora di mi.. Benim doktor da benim gibi deli :deli: işte... 36 da gideceğim bi daha.. Ondan sonra daha sık görüşeceğiz dedi.. E zaten 38 de doğurmayacak mıyım ben... Hangi ara görüşeceğiz acaba.. hahaha

benim doktor artık haftada çağırıyor gerçi normal şartlarda 2 haftada çağırmam gerekirdi ama sende gebelik diyabeti var diye haftada gelmen gerekiyor dedi.Bence 4 hafta çok uzun bir süre zaten 36dan sonra bekliyoruz bebekleri diyor tüm doktorlar

Geri