vatoz Aktif Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.531 celinee' Alıntı: kızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da.. Genişletmek için tıkla ... 12 kılo hala sanırm doktorda bu hafta tartıldım 60 cıktım oda 1-2 kılo eksık tartıyor sanrm sunku saglk ocagndada 62.5 cıkmştm
celinee' Alıntı: kızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da.. Genişletmek için tıkla ... 12 kılo hala sanırm doktorda bu hafta tartıldım 60 cıktım oda 1-2 kılo eksık tartıyor sanrm sunku saglk ocagndada 62.5 cıkmştm
esmer80 Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.532 celinee' Alıntı: Kızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da.. Genişletmek için tıkla ... şekerim rekor asneba da diye biliyorum ben
celinee' Alıntı: Kızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da.. Genişletmek için tıkla ... şekerim rekor asneba da diye biliyorum ben
arceya Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.533 benim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos:
asneba Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.534 esmer80' Alıntı: [ı]şekerim rekor asneba da diye biliyorum ben [/ı] Genişletmek için tıkla ... evet bende canlarım 20-21 arası.yamıcaktım utancımdan ama esmer yazınca dayanamadım.doğrudur kızlar rekor bende sanırım....zaten rekorun böylesi düşer bana ancak🙂
esmer80' Alıntı: [ı]şekerim rekor asneba da diye biliyorum ben [/ı] Genişletmek için tıkla ... evet bende canlarım 20-21 arası.yamıcaktım utancımdan ama esmer yazınca dayanamadım.doğrudur kızlar rekor bende sanırım....zaten rekorun böylesi düşer bana ancak🙂
esmer80 Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.535 arceya' Alıntı: benim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos: Genişletmek için tıkla ...
arceya' Alıntı: benim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos: Genişletmek için tıkla ...
zynpmrt Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.536 Cosmopoli' Alıntı: Zeynepcimmmmmmmmmmm dr dan geldik dr da senin gibi mayıs 15 geç dedi Aklıma sen geldin valla Mayıs başı gibi gideyim ozman dedm ii olur dedi Genişletmek için tıkla ... E aklın yolu bir işte hadi sen türkiye iç sahasındada hava muhalefeti başlamadan gel biran önce buraya şekerim
Cosmopoli' Alıntı: Zeynepcimmmmmmmmmmm dr dan geldik dr da senin gibi mayıs 15 geç dedi Aklıma sen geldin valla Mayıs başı gibi gideyim ozman dedm ii olur dedi Genişletmek için tıkla ... E aklın yolu bir işte hadi sen türkiye iç sahasındada hava muhalefeti başlamadan gel biran önce buraya şekerim
esmer80 Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.537 asneba' Alıntı: evet bende canlarım 20-21 arası.yamıcaktım utancımdan ama esmer yazınca dayanamadım.doğrudur kızlar rekor bende sanırım....zaten rekorun böylesi düşer bana ancak🙂 Genişletmek için tıkla ... kızmadın dimi şekerim
asneba' Alıntı: evet bende canlarım 20-21 arası.yamıcaktım utancımdan ama esmer yazınca dayanamadım.doğrudur kızlar rekor bende sanırım....zaten rekorun böylesi düşer bana ancak🙂 Genişletmek için tıkla ... kızmadın dimi şekerim
Cosmopoli Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.538 Ayyyyyyyyyyyyy ne gzüellll çok sevdnm kuzu be hayırlı uğurlu olsun sağlıklı günlerde kullan inş. Fotosunu falan koydunmu? Nasıl güzelmi? ay anlat hadi... vatoz' Alıntı: çokkktannn kusummm o zaten hiç kusmedıgı ıcın ben kendı kendımee kusup barışmış oldummm😉 odamızıda aldık buaradaaaa cosmommm kıss cok mutlym ehuheheeh Genişletmek için tıkla ...
Ayyyyyyyyyyyyy ne gzüellll çok sevdnm kuzu be hayırlı uğurlu olsun sağlıklı günlerde kullan inş. Fotosunu falan koydunmu? Nasıl güzelmi? ay anlat hadi... vatoz' Alıntı: çokkktannn kusummm o zaten hiç kusmedıgı ıcın ben kendı kendımee kusup barışmış oldummm😉 odamızıda aldık buaradaaaa cosmommm kıss cok mutlym ehuheheeh Genişletmek için tıkla ...
asneba Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.539 esmer80' Alıntı: kızmadın dimi şekerim Genişletmek için tıkla ... KIZARMIYIM KIZ.NİYE KIZAYIM.KUŞUM BENIM GERCEKLER.KUPA BENIM HAKKIM KUPAMI SAVUNDUN SEN🙂
esmer80' Alıntı: kızmadın dimi şekerim Genişletmek için tıkla ... KIZARMIYIM KIZ.NİYE KIZAYIM.KUŞUM BENIM GERCEKLER.KUPA BENIM HAKKIM KUPAMI SAVUNDUN SEN🙂
vatoz Aktif Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.540 arceya' Alıntı: benim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos: Genişletmek için tıkla ... PUHAHAHAHA SUPERMİŞ BU
arceya' Alıntı: benim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos: Genişletmek için tıkla ... PUHAHAHAHA SUPERMİŞ BU