12 kılo hala sanırm doktorda bu hafta tartıldım 60 cıktım oda 1-2 kılo eksık tartıyor sanrm sunku saglk ocagndada 62.5 cıkmştmkızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da..![]()
12 kılo hala sanırm doktorda bu hafta tartıldım 60 cıktım oda 1-2 kılo eksık tartıyor sanrm sunku saglk ocagndada 62.5 cıkmştmkızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da..![]()
Kızlar benim 17 kilo oldu şimdilik.. Var mı arttıran merak ettim.. Uzun süre birinciliği elden bırakmamıştım da..![]()

[ı]şekerim rekor asneba da diye biliyorum ben[/ı]
benim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos:

Zeynepcimmmmmmmmmmm dr dan geldik dr da senin gibi mayıs 15 geç dedi
Aklıma sen geldin valla
Mayıs başı gibi gideyim ozman dedm ii olur dedi
evet bende canlarım 20-21 arası.yamıcaktım utancımdan ama esmer yazınca dayanamadım.doğrudur kızlar rekor bende sanırım....zaten rekorun böylesi düşer bana ancak🙂

çokkktannn kusummm o zaten hiç kusmedıgı ıcın ben kendı kendımee kusup barışmış oldummm😉 odamızıda aldık buaradaaaa cosmommm kıss cok mutlym ehuheheeh
kızmadın dimi şekerim![]()
🙂PUHAHAHAHA SUPERMİŞ BUbenim doktorun tartısı da 16-17 kg kadar fazla tartıyor :çitos: