kızlar bişi sorcam bazı drlar 32 hafta dolmadan rapor alamazsın diyormuş biz şimdi atıyorum 31+5 de gitsek çalışabilir raporu alamayacak mıyız bilgisi olan var mı bu konuda
kızlar bişi sorcam bazı drlar 32 hafta dolmadan rapor alamazsın diyormuş biz şimdi atıyorum 31+5 de gitsek çalışabilir raporu alamayacak mıyız bilgisi olan var mı bu konuda
ben de öyle sanıyodum da bilgeyle konusuyoduk şimdi 32+1 de aldın raporu 3 hafta çalışma zorunlulugu varmış yine gidip 35+1 de alman gerekiyormuş, diyelim ki 35. haftada cıkacaksan.
bide 8 hafta öncesi olayı var ya istediğin zaman alamıyomussun didi
ben de öyle sanıyodum da bilgeyle konusuyoduk şimdi 32+1 de aldın raporu 3 hafta çalışma zorunlulugu varmış yine gidip 35+1 de alman gerekiyormuş, diyelim ki 35. haftada cıkacaksan.
bide 8 hafta öncesi olayı var ya istediğin zaman alamıyomussun didi
hee dohturu sölemiş sanırım.. bide 3 hafta çalışma zorunlulugu da saçma diyelim ki 32+3 de çalışabilir raporu aldın 35+1 de gidip çalışamaz raporu alamıyomussun, yine 35+3 de, tam 3 hafta sonra gitmen gerekiyomuş. dedim kardeşim ya çalışamazsam ağrım olsa ne olacak yok çalışacakmışım olur mu öle şey nan