2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
archii ben hamileliğimin başında senin doktora gitsem herhalde beni nazi kampına sokup 20 kilo zayıflatırdı doğuma kadar yada muaynehaneden direk kocardı. benim doktorunda umru değil banane senin kilondan metobolik bebeğe zarar vercek bir hastalığın olmadığı ve bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece ben senin kilonla ilgilenmem dedi adam beni tartmıyor bile
ay benimki de öyle valla..
yemene bak diyo bana hatta.. canın ne isterse ye hamilesin sen diyo.
hamilelik zorunluluklar zamanı değildir, keyif çıkarma zamanıdır, doğallık zamanıdır diyo..
canım benim :kiss:

bizim burda yangın çıktıııııı, heryer kapkara olmuş, leş gibide kokuyor...
anaaa
kaç kız leach

benim doktorda daha ilk günden beri başladı kızmaya... Birtek bu ay kızmadı.. Iki kilo almışım.. Alman gereken ideal kilo buydu ama sen başlarda biraz hızlı gittin dedi.. Dedim sanki ben mutluyum şişko olmaktan... Rejim yaparken hamile kalmış bi insanım sonuçta..hahahaha
neyse ya bu konuyu bide ben açtım demi ya... Top çarpsın bana, nerden aklıma geldiyse.. Sanki incecik hatunum da kilo muhabbeti yapıyorum.. Terbiyesizim ben nan...

top mu çarpsın hahaha
dünde piknikte top oynadılar. Deli kedi gibi kaçıp durdum zaten top çarpacak diye 🙂

ölme bidenem yemene bak 12 kilo neki :baby:

bir tek aşırı tatlı yememi kestim. Onun haricinde istediğimi yiyorum ne yapayım

archii ben hamileliğimin başında senin doktora gitsem herhalde beni nazi kampına sokup 20 kilo zayıflatırdı doğuma kadar yada muaynehaneden direk kocardı. Benim doktorunda umru değil banane senin kilondan metobolik bebeğe zarar vercek bir hastalığın olmadığı ve bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece ben senin kilonla ilgilenmem dedi adam beni tartmıyor bile

ayy ne güzel ben 54 le hamile kaldım 66 oldum.bir de üstüne laf yedim. Sanki benim elimde yememek.bir de demez mi bebeğin zayıf iyi beslenemedin mi diye. Salağa çevirdi beni.

top mu çarpsın hahaha
dünde piknikte top oynadılar. Deli kedi gibi kaçıp durdum zaten top çarpacak diye 🙂

ayy ne güzel ben 54 le hamile kaldım 66 oldum.bir de üstüne laf yedim. Sanki benim elimde yememek.bir de demez mi bebeğin zayıf iyi beslenemedin mi diye. Salağa çevirdi beni.

Aaa ben de 54 le hamile kaldım... :dp178:

ye tatlım ya 66 neki
bakma sen ona
istersen gelim dövelim onu :tsk:
yada sen birdahaki gidişinde üzümü götür yanında :kiss: öpsün onu üzüm bi kere bakim sana daha kilo filan diyecekmi

archii ben hamileliğimin başında senin doktora gitsem herhalde beni nazi kampına sokup 20 kilo zayıflatırdı doğuma kadar yada muaynehaneden direk kocardı. benim doktorunda umru değil banane senin kilondan metobolik bebeğe zarar vercek bir hastalığın olmadığı ve bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece ben senin kilonla ilgilenmem dedi adam beni tartmıyor bile
AYNI BENIMKIDE.İLKİN KIZIYODU.BAKTI ÇOK ŞÜKÜR SALIK SORUNU YOK.HİÇ UMURSAMAMAYA BAŞLADI.DOKTOR İÇİN ÖNEMLİ TEK ŞEY BEBİŞİN VE BENIM SAĞLIĞIM.BAKIYO NORMAL HERŞEY VERIRSIN ÖDEM VAR DIYO.NAPALIM VERİCEZ BİŞEKILDE:Laie_23:

953e4e64-6129.jpg

ef8a132e-3137.jpg

kızlar becerebildim mi bilmiyorm bu gecelikler nasıl hastane için alıcam

Geri